Forum Depression & ångest


Forumtråd: Life butikerna?? hjälp!

jag tänkte börja haka på den här trenden med ekologiska skönhetsprodukter, smink osv då det är bättre för miljön, inte djurtestat och framförallt bättre för ens hy då allt annat smink, hudvård t.ex,. loreal, nivea, aco, verkar innehålla mineralolja som man har hört så mycket negativt om. Men finns det billiga produkter i lifebutikerna som INTE innehåller mineraloljor och andra mindre bra ämnen? Tänkte på Weleda serein men den är ju rätt dyr. Sen undrar jag om dom säljer ekologiskt smink i lifebutikerna dvs mascara? står ju ingestans på nätet!! kicks verkar ju inte ha mycket ekologiskt, bara Oliv natruell serien om den nu är helt ekologisk?? någon som vet?

någon som vet om man kan köpa ekologiska hygienprodukter på Ica som INTE innehåller mineraloljor och massa konseveringsmedel osv som torkar ut huden, alltså något som istället bara innheåller vegitabiliska oljor? Och yves rocher, fleur de sante, är det verkligen ekologiska produkter med naturliga oljor och INTE mineraloljor i deras produkter? är de icke-djurtestat? med alla dofter dom har och att det är så billigt? hmm..


du kan börja tillverka dina egna produkter, allt från mascara till duschtvål. det är lätt och jättekul! kolla in på crearome.se de har allt du behöver. på shenet.se finns oxå många recept å tips.


Bäst är nog att söka på nätet eller i ekologiska butiker.Vet inte var du bor,men på många ställen söderut finns såna butiker.Det kan du också få reda på om du googlar på "ekologiskt eller naturlig kosmetika. Köp inget på Ica eller dylikt. Lycka till! Själv använder jag bara naturlig kosmetika som jag beställer av en kvinna här i Norrland. Ska höra om hon har något tips.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons