Forum Depression & ångest


Lektion 1

För att skriva på forumet, välj menyn "Starta diskussion" i det blå fältet.

Äh, ignorera... "jag och jag" övar bara lite -)


*LOL* Trodde du kunde ND:s funktioner vid det här laget.


Jo jag kan men "jag" kunde inte -) Hänger du med -) hehe...


Jo, jag hängde med men hann trycka på skicka i samma sekund som jag fattade, hihi


jag tror jag hajjar, hmm? eller kanske inte,, jag har ju inte alla hästar hemma, eller i stallet eller e dem i hagen, ))


Du fick helt enkelt ett inre tvång att pillra på knapparna...enbart för att dom fanns där..lite som när man ser en skyllt med ordet NYMÅLAT . Det inre tvånget går över om man skaffar en vattensäng...har säkert några bra länkar till sån fakta liggandes...men hittar dom inte just nu..


:) PUSS!


3mamma, nu är det så här enkelt att "jag" var på besök hemma hos mig. Hon frågade ju mig om hur man skriver ett nytt inlägg på forumet. Och pedagog som jag är så ville jag ju visa istället för att bara tala abstrakt om det -) så det blev väldigt konkret istället :-) Nu förstår jag inte riktigt vilken nytta jag skulle haft av en vattensäng i det här sammanhanget hm... en laptop i vattensängen? Förresten går jag inte till sängs med kvinnor, så det hade säkert bara blivit oerhört obehagligt för mig... nä du, där kan du inte omvända mig hur du än försöker. -)


Aha..o jag som hade letat fram alla länkar*snyft*


Men 3mamma. Om det skulle få dej att må bättre så lägg ut länkarna. Vi vill ju inte att någon ska behöva snyfta -)


Åh, ja jag säger som kedjan... lägg ut dina länkar du 3mamma... inte ska du vara ledsen *tröstkram* :-)


ut med länkarna nu 3mamma )))))


Tappat dom igen.. Men har några berättelser här som andra har skrivit.. Ärligt talat så har jag tappat tråden ..men ser att TC har tappat sina hästar..*tröstar* Går det inte att ropa på dom..som typ man gör när katter har klättrat upp i ett träd..Kommsi kommsi pricken eller något sånt? Jag vet inte jag har aldrig haft några hästar alls :( PS..nu menar jag naturligtvis INTE dina att hästarna har klättrat upp i ett träd , googlade snabbt o såg att det kan dom inte. DS


Åh har du tappat bort länken/tråden... :-( va sorgligt... *snyft* Men hästarna i trädet får duga då... TC fram med dem nu! Hm, eller hur menade du 3mamma... jag hängde inte med där riktigt. Hade TCs hästar klättrat i träd, eller hur var det nu igen? *funderar*

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons