Forum Depression och ångest


krypningar i kroppen

Hej! Finns det någon därute som liksom jag vaknar med krypningar i hela kroppen? Hjälper inte om jag tagit en sömntablett på kvällen. Jag får ta en sobril för attdet ska lugna ner sig. Ska man behöva börja dagen med Sobril?

Det är ju bra att sobrilen hjälper. Men du behöver kanske ha reda på vad det är som gör att du får krypningar... sobrilen hjälper ju bara i efterhand verkar det som... vet tyvärr inget råd eller vad det kan bero på.


ariam 2010-10-13 Har haft krypningar i flera år. Det kändes som tusen myror vandrade runt i kroppen och framför allt i benen. Nätterna var värst ,jag fick gå upp och vandra. ,och då var ju den natten förstörd. Så hittade jag en artikel om "Restlegs less". Där rekommenderas en medicin Sifrol . Jag tog med artikeln till min läkare och efter jag beskrivit mina problem så visade jag artikeln och det var inga problem. Jag fick den utskriven och har nu haft den i drygt ett år och blivit mycket bättre. Nu har jag en Fibromylgi också och det är en komplex sjukdom med många "svårbegripliga" symtom. är

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons