Forum Depression & ångest


Forumtråd: Konstant trött

Kan inte sova bra. Har sovit grymt dåligt ett bra tag nu. Kan för det första inte somna på kvällen. Är helt slut, lägger mig i sängen, men kan inte somna. Känner mig fortfarande väldigt trött, men det går bara inte. Tänker alldeles för mycket tror jag. Sen när jag väl somnar vaknar jag ofta under natten. Säkert 5-6 gånger per natt. Brukar oftast kunna somna om som tur är. Men känner mig väldigt trött när jag vaknar, känns som om jag aldrig riktigt hinner sova djupt, och under dagarna känns det som om jag skall somna. Kanske borde söka hjälp, men vet inte om jag är beredd att prata med någon om att jag mår så dåligt som jag gör i övrigt. Måste man göra det? Kan man inte bara säga att man har svårt att sova? Någon som har nåt tips på nåt receptfritt som kan hjälpa?

testa Valerina natt. det kanse funkar för dig?! Kram


Kan tipsa om en bra broshyr som finns på apoteket som heter Sov bra- utan sömnmedicin fråga efter den, finns även en bra cd med vägledd avslappning och ett insommningsprogram. Den heter Bättre sömn. (Somna lättare, sov bättre och vakna utvilad) Mental träning med dipl avspänningspedagog Mikael Widerdal och leg läkare Christer Thernfrid. Kram


När man är deprimerad kommer man aldrig ner i djupsömn. Det är därför man aldrig känner sig utvilad. Om du går till läkaren så kan det hända att h*n kommer säga att du är deprimerad. Det är bara bra! Så du kan få hjälp. Jag förstod aldrig att jag var deprimerad. Sökte hjälp för min mage och läkaren bokade in mig på ett annat möte. Han sa att jag var deprimerad. Tog lång tid innan jag erkände för mig själv att jag var det.


De lät intressant de där...ska ja kika upp iaf, ja kan inte slappna av för 5öre nån gång. Vet du om skivan kostar något? *håller tummarna* skulle verkligen vara kul att lära sig att slappna av en stund..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons