Forum Depression & ångest


Kommer det alltid vara så här...

Har varit depreimerad till och från i 11 år efter en jobbig händelse. Händelsen i sej bekymrar mej inte så mycket längre. I somras trappade jag ut Citalopramen och märkte ingen skillnad, förutom att jag slapp biverkningarn. Kunde även gå ner lite i dos på sömnmedel. Nu börjar det bli riktigt illa igen, har mått ganska dåligt sista två månaderna. Ligger mycket vaken på nätterna med hjärklappning och domnande armar. Antar att det är någon form av ångest. Sover några timmar med sömnmedicin. Gråter mycket, mycket låg självkänsla. Idag fick jag sticka från jobbet när kallsvetten och tårarna kom. Tycker att jag presterar alldeles för dåligt på jobbet. Tog en halv sömntablett när jag kom hem för att orka fast man inte ska ta sömntbl som lugnande. Äter lite, går ner i vikt nu fast eg redan smal. Gjorde det där testet och fick 38. Vill inte börja med Citalopram igen p g a biverkningar och att det var jättesvårt att sluta. Har en dotter som jag inte kan dö ifrån. Har en sambo som själv aldrig varit deprimerad/haft ångest och är bortrest nu. Jag har få vänner, och ingen som jag skulle kunna berätta detta för. Ifall jag behöver hjälp till psykakuten vet jag inte nån som kan ta mej dit. Tar det aldrig slut det här?

Om du känner att du är i akut kris finns ett nummer du kan ringa 020-22 00 60 Det går till nationella hjälplinjen och de har öppet kl 13-22 alla dagar.


Jag tycker du ska ge omgivningen en chans att förstå dig. Du kommer att bli förvånad över hur många som mår skit som håller masken...som inte heller vågar tala med nån... Våga! Det är ditt liv det handlar om! Och ditt barns liv! Tala med din sambo... Du måste VÅGA! Lycka till!


Kanske ska du prova ngn annan antidepp. Psykakuten börja med o ring dit ska du se det är lättare gå dit ensam. Ibland måste man göra så. Det är väl bättre än du sitter hemma o mår skit. Hoppas det fixar sej! Mvh

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons