Forum Depression & ångest


Känslig för tonfall

Finns det ngn mer som är lika känslig för tonfall som jag är? Det är verkligen jobbigt o ett problem för mej. För även om en person säger den bryr sej o gillar mej så har jag svårt att verkligen känna det om personen har ett tonfall som är mer åt det sakliga hållet än det känslosamma. O så får man dåligt samvete när man har svårt att lita på äktheten när personen ändå har sagt snälla saker. Någon som känner igen?

Jag önskar ibland att fler människor vågade vara mer känslosamma och mindre torra och stela. Svenskar vågar inte vara passionerade i nånting. Jag kan liksom du tvivla på äktheten när personen låter helt torr, nästan som om den skämdes för att VERKLIGEN tala om hur mycket jag betyder. Men det allra viktigaste tror jag är att visa omtanke i handling. Ord är relativt lätt att kasta ur sig. Kärlekshandlingar betydligt mer äkta.


Känner igen mig jättemycket...så enkelt med ord (för andra, jag är tyst av mig)..så svårt att visa känslor...jag litar inte alls på någon....till en viss grad kanske..men inte 100 %...mycket beror på tvivel...jag reagerar visserligen bara på tonfall när det gäller negativa saker..då minsan är jag uppmärksam..konstigt hur hjärnan fungerar.. Jag tar ofta upp frågan i terapi...om det fungerar vet jag inte men kan inte skada..hoppas jag.... Du kanske har en terapeut du kan bolla idén med....god fortsättning denna mycket kalla nyårsdag..ler...kramar..


Jag Känner igen det. När min man låter sur . Då tro jag att det är mitt fel. Jag tycker att ingen bry sig om mej. Att ingen förstår mej. När jag säjer det till min man blir han arg på mej. Jag mår jätte dåligt i dag. Har barat sovit tre tim i natt. Jag vill bara dö. Känner du så också ibland? Har du tyst i huvudet? Jag är jätte rädd för det. Kram


tellgren, min kille är också så. Han kan låta okänslig och så blir jag på en gång jätteledsen och då blir han arg och tycker att jag larvar mig. Vet inte riktigt hur jag ska få honom att sluta bli arg på mig när jag är ledsen. Hoppas att du får en skön kväll och att du får må lite bättre:)


Ja, jag är en av dem!!! tråkigt nog lär jag mig inte! att personerna ( min vän eller andra) inte menar så mycket med det men jag går i däck!! kan det vara så att i sin ursprungsfamilj har rösterna varit höga......= skrämmande och att vi reagerar därför extra starkt?? eller så är det vår känslighet.........men VARFÖR då känna skuld!


Ni alla måste få bättre självförtroende. Tänk att du är värd precis lika mycket som alla andra. Man lär sej med tiden om man tänker så. Kämpa på

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons