Forum Depression och ångest


känner någon igen sig

sista tiden har jag träffat bekanta som fått cancer och går på behandling, jag känner mig så illa berörd vet inte riktigt hur jag ska prata med dem men jag går inte undan utan lyssnar och pratar, sen tänker jag mycket på det, det har även avlidit flera bekanta hastigt som inte varit så gamla det känns som jag får panik och dödsskräck, det känns som man blir mer känslig då man är deprimerad själv.

Klart detta påverkar dej o gör att du antingen utvecklar en depp pga detta eller om du har en latient vilande innan , som brytar ut pga detta. Men du kan få medicinsk hjälp o även samtalshjälp. Ta kontakt med allmänpsykiatrin så slussar de dej vidare. Kram


jag har varit deprimerad 4 år snart, jag känner mig lite bättre mellan varven, men när det händer mycket tråkiga saker runt mig känns det som jag faller ner men jag försöker ta mig upp. Jag gick på samtalsterapi då jag mådde som sämst men sen när jag mådde bättre var sjukvården inte intresserad längre av hur det gick för mig så jag kämpar på så gott det går.


Kan det inte finnas föreningar eller nätverk för anhöriga till cancerpatienter eller för människor som haft cancer? Där kan man kanske få hjälp vad gäller den biten. /sofia


jo det finns stödföreningar för cancersjuka, man känner sig delaktig i deras vardag att hantera det svåra, jag känner mig nog så påverkad för att min pappa dog då han inte hann fylla 40 år.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons