Forum Depression & ångest


Kan man dö av det

Jag luktade på en min kompis döda marsvin som har varit död i 5 månader. Efter dagen jag luktade så började det klia och det var ett sår i näsan. Kan det bero på en sjukdom av marsvinen eftersom den dog av en sjukdom.

Efter fem månader så borde väl sjukdomen vara död? Eller? Tycker jag låter logiskt.


hålelr nog med idun efter så lång tid så borde det inte vara något


jag håller med föregående skrivare de kan inte bero på marsvinet sjukdom


När man dör så begraver man personen eller hur därför att personen som är död inte ska sprida sjukdommar eftersom den är död och då kommer maskar och sliter köttet och då luktar det äckligt. Om man luktar på en död människa som har varit död exempel 5 månader så har den fått flera sjukdommar som kan leda till döden.


Min mamma sa till mig att det är farligt.


Jo det kan det visst vadå dens kropp var ju kvar fast lite sliten och luktade döden.


Hur gamla är ni. Ni vet ju inte så mycket om sjukdommar eller?


Ni bryr er inte eftersom det är inte ni som är det:(


Om kroppen dör så är de klart den luktar illa. Lik luktar inte rosen buske. Nej man begrava person för att vi är sentimental och inte vill släppa greppet. om kroppen är smittad så bränner man den men sååna sjukdomar är ovanliga. Och är det någon annan som är dåliga då? Varför inte gå till läkare om du är orolig? Och vad har våran ålder med detta att göra? lite märklig fråga!


Nej, sjukdomar dör rätt snabbt när de inte har något som göder dem (som en levande kropp) Du säger att vi inte bryr oss eftersom det inte är vi som har ont i näsan, men inte fan skriver vi lögnaktiga svar för att jävlas? Nej, vi bryr oss och talar sanning. Men fråga en läkare för säkerhetsskull, för vi är inga sådana.


Vi bryr oss visst annars hade vi inte svarat .Men gå till en läkare och prata om det hoppas att de löser sig .

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons