Forum Depression och ångest


julklapp?

vilken var din bästa julklapp? jag ahr lite svårt att välja för alla mina var bra. men eltandborsten,glassmaskinen och det vita fårskinnet toppar nog!

Jag fick en massa böcker så det var det bästa...


Jag har ett nytt laptopunderlägg :-) Det gillar jag :-)


Hmmm, jag fick inte så många julklappar. Men får några till på söndag då jag ska träffa mina syskon, så jag återkommer. Kram


Fick ingen


Min bästa julklapp var ett spel (Rita & Gissa) Hoppas få roliga stunder med det tilsammans med vänner :-)


Mitt favorit var nog en balansbräda till nintendo wii. Motion, spel och jag behöver inte lämna lägenheten :-) Fick också en indisk spikmatta som var en positiv överasskning.


Varför frågar du? Det matriella är mindre betydelsefullt för mig. Det bästa var att depressionen denna julen inte hindrade mig från att umgås med andra.


alisia: eftersom frågan är fri och det knappast händer ngt överhuvudtaget på forumet så slängde jag till med just denna fråga. varför svarar du på en för dig oviktig fråga undrar jag då....?? och varför spelar det ngn roll VARFÖR jag ställde frågan? för många kan en liten present lysa upp väldigt mycket!! spelar mindre roll om det e en teckning från barnen eller en ny stereo.


Jag fick en lamellfräs som jag blev väldigt glad för och ett nattlinne som jag provsov för första gången i natt :-). Kram och tack för en bra trådstart -)


Mina döttrar spelade fiol för mig.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons