Forum Depression & ångest


Jag vill dö

Jag är deprimerad över många saker. Jag ser lixom inget hopp. Det första är väl alla hemska saker som händer i världen! Många kanske accepterar att världen ser ut som den gör men inte jag! för varje grej jag ser, klimatförändringarna, svält, krig, djurplågeri, barn som blir våldtagna, ja det hugger till i själen varje gång! Jag hatar verkligen den här planeten! Ibland förstår jag inte hur vissa kan leva lyckliga och med gott samvete, när världen ser ut som den gör. Det har gått så långt för mig att jag har blivit deprimerad över det och ser inget hopp. Jag vill försöka förändra men inte när jag mår som jag mår. Medkänsla är bra, men det har gått överstyr för mig, varje gång jag ser något på nyheterna så lider jag verkligen. Jag blir arg sur ledsen. Jag klarar bara inte av att bo på den här planeten! Jag kanske är feg men jag vill bara fly alltså! Jag är svag jag vet men jag vill helt enkelt dö och komma ifrån planeten jorden.

Vad tråkigt att du känner så. Finns ju mycket som är bra också men det kan vara svårt att se när man är deprimerad. Hoppas du kan hitta nån hjälp att må bättre, finns ju mycket. medicin, psykoterapi, kognitiv beteende terapi, självhjälpsgrupper, föreningar, ett ex är RSMH Riksförbundet för social och mental hälsa. www.rsmh.se Depression är jättevanligt och inget konstigt, tveka inte att söka hjälp och stöd. Kram


Mm ja känner lika folk tar lixom inte saker på allvar, inte ens när regeringen går ut med restirktioner osv O gör det de tar det TID...Ja blir åxå depp o får även rejäl ångest över detta men kan du inte föröka ta tag i det o göra ngt aktivt? Gå med i ngn förening tex. typ Greenpeace, du behöver ju inte vara med på uppdrag, men skänka en summa..? Och/eller va med påverka andra i din vardag genom att informera om läget o försöka föregå med gott exempel På rätt sätt kan de flesta ta sej lite tid o lyssan o tids nog inser endel att det du sa faktiskt inte va så dumt o tom. funkar tillämpa i sitt eget liv!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons