Forum Depression och ångest


jag vet ju om att jag behöver hjälp.....

Men vet inte längre hur jag kan få den. har gått runt med panikångst attacker i flera år. först för ett år sedan började jag leta hjälp. Fick min första alkoholpsykos eller patologiskt rus kallades det. Minns inget alls. depressionerna är nattsvarta och jag har självmord i tankarna på en varjedagsbasis. men så fort jag ber om hjälp så vill dom låsa in mig. blir bara livrädd. vet inte vart jag längre kan vända mig. men om jag är ärlig så får det konsekvenser som jag inte vill ha. Är jag oärlig så är det ju ingen ide att söka hjälp över huvudtaget.... vad kan man göra?

Klart att du ska ha hjälp miranda, stå på dig.


Du kan också säga att du inte vill bli inlagd. Att du istället får gå på samtal osv. det finns alltid lösningar på allt :)


Det stora problemet för mig var just att jag började ju med samtalen. Fick ingen behandling för de ansåg att jag mådde för dåligt för den. Sen säger dom att om de anser att man mår såpass dålig att man är en fara för sig själv så kan en tvånginläggning ske. Och när jag klarade mig ifrån just en sådan med millimetersmarginaler så vågade jag inte gå dit igen. Så det känns lite som att alternativet blev att inte få någon hjälp alls. har hamnat i ett konstigt dilemma. Jag vill ju må bättre och lyckas rätt dåligt på egen hand....

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons