Forum Depression & ångest


Jag undrar..

Varför är det inte OK att gå in och läsa nåns dagbok om man inte är medlem i samma kategori?Eller för den del kommentera. Jag har fått den uppfattningen att det inte verkar vara det.... Men är man ute på nätet och skriver sina dagböcker måste man nästan räkna med det,tycker jag. Vill jag nu kommentera nåns dagbok vars kategori jag inte är medlem i så är det ju bara att klicka i rutan "bli medlem här" så vips är man medlem i en kategori till.

Lite synd att sidan och forumet är uppdelad på det sättet , många olika saker flyter ju ihop och har med varandra att göra...


jag i min tur undrar varför man inte kan vara med på forumet o diskutera med medlemmar från andra områden? jag själv e enbart med på depression, för det e det jag lider av, har inget behov av dem andra områdena, men ibland kommer det foruminlägg från andra områden som man vill vara med i o diskutera, men det går inte, o jag klickar inte in mig på områden som inte berör mig personligen, så jag gör valet att inte skriva på forumet då istället, man kan välja att visa endast för medlemmar i det här området, o då syns man inte för dem andra områdesmedlemmarna, många vill ha det så, jag har börjat dölja mina dagböcker, o visar dem bara på mitt område, för dem andra områdena känns inte aktuella för mig iaf, men däremot på forumet pratas det mer allmänt om saker, som inte alltid e riktad just för det området man e medlem i,, kram /TC


Det är just det..Jag började här med att gå med i rök o snufri,gick upp ett antal kilo och gick över till övervikt. Men det betyder ju inte att jag bara är en rökfri tjockis...det finns ju tusen andra saker som berör mej. Jag har barn,haft besvärliga graviditeter,träning o kost är ju alltid intressant osv osv Min väninna är manodepressiv,min far hade div diagnoser och åkte ut och in på "femfemman" hela min uppväxt. Själv varit långtidssjukskriven för stress o utbrändhet och depression......så jag tycker det är många ämnen som berör mej och en del ämnen är bara allmänt intressanta. Det är spännande och intressant att läsa om och följa olika människors liv och livsöden på denna sida.Tillslut känns det ju som man känner vissa av dom. vilket jag tror är meningen............därför är det tråkigt att kommer upp så ofta att "bara" medlemmar ska få läsa. Jag tror de flesta är medlemmar i flera områden som jag är, just för att man är intresserad av lite av varje,och då kan man ju oxå läsa alla dagisar ändå. Men under året jag varit medlem har det flera gånger skrivits i just depressions område....-Varför skriver hon/han här-Är ju medlem i tex övervikt. Jag hoppas jag kunnat förklara mej hyfsat, för nu blir det bråttom att få iväg barnen till simhallen.


Visst skulle sidan vara bättre om den var öppen , åtminstone i forumet , lägger inte heller till mej i någon annan kategori enbart för att kunna skriva i forumet. Lite rörigt för mej det där...slutar väl med att man har manlig hälsa med i sina kategorier av misstag)


jag önskar att det vore öppet för alla att kunna kommentera både i dagböcker och forumet oavsett vikket område man e med i, jag väljer ofta att klicka på visa enbart för medlemmar, när jag skriver dagböcker, men det e inte pga att inte ngn från ngt annat område ska kunna läsa, det gör jag pga att man fortfarande kan komma in som icke medlem o läsa, o jag vill inte att allt ska läsas av alla, visst, jag vet, dem kan gå o bli medlemmar, visst, det kan dem, men jag tror inte att ngn som bara e ute o surfar, gör sig det besväret, om man låser nd, på gamla nd, kunde jag göra valet privata dagböcker, det kan man inte här, så om det e ngt jag inte vill att ngn ska kunna läsa, då skriver jag i mina dokument på min dator, oj så långt det blev, haha, meningen var att jag bara skulle skriva att jag önskar det vore öppet för alla områden att kunnna skriva på forumet oavsettt vem som startat tråden, vaddå tjatig jag e,, nu e jag klar /TC


Från början var det väl en integritetsfråga. Att alla kunde läsa här oavsett om man var medlem eller inte. Då valde redaktionen att göra om så att man skriver för alla (dvs även ickemedlemmar) eller enbart för dem på ens eget område. Eller hur det nu är hm... nu virrar jag till det i huvudet på mig själv. Eller jo.. jag är ju på rätt spår ha ha ha... Ursäkta.. Jo, då blev det så här då. Och visst kan man undra... varför blev det så här? Förut hade vi valet att skriva enbart för vänner också, det tyckte jag var bra, där kunde jag skriva mer personligt om mig själv... för dem jag lärt känna lite närmare. Men det togs bort... nåja. Det är som det är... vet inte om redaktionen är intresserade av ytterligare förändringar nu... de har ju tagit bort texten "beta" i huvudloggan nu... så de anser kanske att nu får det vara som det är.


Det valet hade ju varit bra att ha kvar...Att kunna välja att bara skriva för sina vänner.... Tror nog inte det har funnits under det året jag varit medlem...vet inte. Hoppas det kommer tillbaka...Då är man ju säker på att man inte läser nåns db som inte vill bli läst av nån från tex övervikt.... (skriver som jag pratar och hoppas det går utläsa..måste nog gå en skrivarkurs snart)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons