Forum Depression och ångest


jag orkar inte mer

jag orkar inte mer, vill bara ge upp, sluta andas och fly från allt

Jag har känt likadant länge... Jag flyttade hemifrån när jag var 15 för att plugga och har haft perioder av depression där. Jag bodde även kvar där någon månad för att arbeta någon månad efter skolan tagit slut. Jag började må dåligt i somras och började få fler deprimerade dagar än lyckliga, men jag trodde det skulle bli bättre när jag flyttade tillbaka hem till familj och vänner nu för en vecka sedan. Men det tog bara 1-2 dagar tills depressionen kröp på igen och då blev det nästan värre.. Jag är nu nästan deprimerad varje dag, och jag kan inte ens njuta av att umgås med mina bästa vänner/flickvän. Det känns som att om jag inte kan vara lycklig här, vart kan jag det då? Men jag har bestämt mig för att söka hjälp då jag inser att det här inte har att göra med vart jag är eller vem jag är med. Jag är sjuk, jag vet inte hur jag blev det eller varför, men såhär ska man inte må. Jag har känt som du att jag bara vill ge upp, att det inte finns ngn mening med att leva om man bara ska må såhär. Jag hoppas du inser att det går att må bättre, och att hjälp finns om man tar steget. Ge inte upp! Livet kan vara så underbart, fuck depression, vi ska må bra igen!!!!


Vad är de som gör att du mår dåligt ? Jag har ångest och depression och är i en svacka nu .


Varför inte prova Dianetik??


Jag har varit deprimerad i 7år!med fruktansvärd ångest,har prövat det mesta i medväg men det funkade inte.Just nu testar jag ett prep.som heter Lyrica o det verar som det äntligen fungerar.Ge inte upp!Jag vet verkligen hur det känns,o sjukvården är ju urdålig.Men Kämpa på o tänk på att ovanför de gråa molnen skiner solen...Håller tummarna för dig och önskar dig förbättring.Det är en Uppsjö m med. det gäller bara att man får den som passar just dig o det är inte lätt.Men vi är nog många som står bakom dig,så ge inte upp!


tack för era svar och erat stöd jag mår dåligt bla pga övergrepp jag varit med om och mobbning mår bättre idag


Tråkigt att du har varit med om övergrepp :/ och även mobbing, jag har blivit mobbad sedan lågstadiet-gymnasiet.


ja mobbning är vidrigt jag blev mobbad i låg och mellanstadiet, det var min farfar som förgrep sig på mig


usch vad hemskt de är en tråkig upplevelse :(


tack ja det är hemskt, tack för att du la till mig som vän *ler*


roligt att ha lite nya vänner på sin sida. Hur mår du idag ? Jag ska iväg på öronakkupunktur nu,de är bra mot ångest tycker jag


ja det är kul med nya vänner på sin sida, hur länge har du provat akupunktur? mår sådär själv?


varför mår du sådär ? jag har fått öronakkupunktur i 3 månader snart.


Ge inte upp prova annan tablett eller terapi!!!


hej idag mår jag ganska bra, tack för erat stöd, jag är jätte trött dock

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons