Forum Depression och ångest


Jag har också hittat hit!

Jag tror det blir bra när det blir klart. Jag tror och hoppas på atty de lyssnar på våra önskemål. Igår lyckades jag radera 10 sidor gamla dagböcker. Det känns verkligen inte bra att de ligger ute till allmän beskådan. Jag har 36 sidor kvar att radera, hihi. Avvaktar med min presentation tills man förhoppningsvis ändrat så att inte vem som helst kan se den. Hoppas ni alla får en fin lördag.

Man ser ju inte skillnad på om det är en blogg eller forum.....jaja, iaf tänker inte jag skriva nån "blogg" innan dom ändrat på det. Jag vill skriva för endast medlemmar i depression, ingen annan. Men, som du sa, det blir nog bättre, hoppas jag.


Det är ett oeftergivligt krav att det ska vara så att inte alla kan läsa ens dagisar ... förlåt... blogg utan att vara inloggad.


Ja jag blev lite förskräckt när jag idag insåg att alla de som inte ens loggat in här än har sina dagböcker/bloggar offentligt utlagda så här nu :-( Folk har ingen aning om vad netdoktorpersonalen har gjort misstänker jag... att de överförde alla gamla dagböcker t o m 1/9 2008 och la ut dem öppet på nätet för alla som vill läsa... en miss de gjorde där, anser jag. Det borde de talat om tydligare i förväg...


Håller med dej fullständigt. De sa att de gamla dagböckerna som tidigare varit lite skyddade skulle flyttas över men inte med ett ord nämndes det att allt plötsligt blev tillgängligt för vem som helst. Det känns inte alls bra och inte hjälper det med Provova heller, hihi.


Om man blir vän med alla som man vill ska kunna läsa, så verkar man kunna välja att db bara ska visas för ens vänner. Vill nån bli min vän......? /sofia


Jag blev skitförbannad när jag loggade in här på mitt konto och upptäckte att alla dagböcker fanns här för allmän beskådning. Som ni vet har jag skrivit av mig om min sorg de senaste veckorna, och att den informationen faktiskt får flyttas på det viset, till ett mycket mer publikt beskådande, utan att de ens behöver begära mitt tillstånd känns något oroväckande.. Men å andra sidan är det ju så med att lägga ut sitt privatliv på internet, man vet aldrig var informationen hamnar tillslut. Hey, skriver jag något riktigt intressant och de någon gång behöver material för att göra reklam för sidan kanske man blir kändis!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons