Forum Depression och ångest


Jag går på seroquell och det har en anabolik effek

När jag först börja ta dessa tabletter vägde jag 69 kilo och var 179cm lång! Jag har alltid tränat! Men dessa tabletter gör att jag blivit biffig och snygg!! Det är en jätte bra tablett och träna på då jag går på dos 300mg om dagen! Sex månader senare väger jag 90 kilo och har krymt 1 cm i längd!! Otroligt muskulös kropp!! Jag mår fantastiskt och har bara en biverkning att jag äter på natten med!!

har oxå seroquel tycker oxå att det är en bra medicin fast jag har nog bara 150 mg just nu har fått den insatt eftersom jag är bipolär bra att du känner att den funkar o att du inte blivt tjock av den har nog gått upp en del men tränar oxå så dom kilona ska ner kram


Jag fick ochså diagnosen! Bipolär, och känner att den funkar Och det är bra att det gör för dig med! Men all den här viktökningen kan man använda för något bra! Kör på gym och mycket motion så blir allt toppen!!! Tror faktiskt att 6 av 8 killar har den sjukdomen! Det började med att min tjej sa att jag var en mans gris! Ha ha känner hur många som är det! Men medvinden hjälper ju mot annat med!!man är stabil och med lite självförtroende är superman!!!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons