Forum Depression och ångest


jag blir så trött!!!

har sökt lite på olka bloggar.....fan vad folk tjaffsar om det här med mineraloljor i krämer...att det är som att smörja in ansiktet med bensin. Hmm svårt att tro det. Jaha så min Nivea kräm är falrig? jag kan lika gärna gå till Shell och spruta ansiktet med bensin?? eller vad menar alla dessa "perfeka tjejer"???? SUCK!! jaha så Barnängen är farligt mot barn? AKTA!! man kanske inte kan gå till hygein avdelningen på ICA.....massa BENSIN!!! FARLIGT!! lypsyl....hjälp! farligt. LESS!!!!!!!! jag blir påverkad! vad är det för folk som påstår detta? är de utbildade eller? har de blvit påverkade av någon rik försäljare på NK som lurar i dom att köpa en kräm för 600 kr???

vem som kommer på det skulle jag oxså villja veta.. Men det är jag är säker på är att enligt folk så är allting farligt idag, vist vissa saker har de rätt i men varför oroa sig? man dör ju knappast av en handkräm, såvidare inte folk lägger i nån form av super frätande medel och hur ofta är det?? då skulle det ju synnas på burken för den skulle väll fräta sönder... jag håller med dig om att man blir trött på allt tjat.


jo jag blir jävligt fixerad av vad andra människor skriver. Jag har inte råd med krämer för 500 spänn, tvätta ansiktet med något som ändå ska tvättas bort med vatten på 2 min som kostar 800 kr verkar ju helt galet. Men enligt dessa är man sjuk i huvudet om man använder Nivea osv.... hmm. Jag har haft Nivea förr och jag lever.... märkligt.


tips: gå in på crearome.se de har allt du behöver för att göra dina egna krämer å hudvårdsprodukter av naturliga råvaror. naturkosmetik är jättekul!! och man vet precis vad man stoppar i produkterna man gör själv! finns många bra receptböcker. det är inte särskilt svårt om man bara är nogrann.


Det är analytiker som måste plocka isär varenda molekyl i allting för att hitta en massa fel. Att spruta bensin i ansiktet är nog en väldigt dum idé. Finns nog ingen kräm som är sämre än det. ) Alla mineraler är inte giftiga. Bara man inte överdoserar. Tycker du att Nivea är bra för din hud så är den säkert det. Lita på din egen kropp. *Kramisar*


Jo men de som har de där pengarna för att köpa de där krämerna som är sååå bra, dom har ju inget annat å göra än att racka ner på billigare produkter för det. :o kanske det är dom själva som producerar dessa dyra krämer, kanske dom tjänar på att dra ner de billigare företagen i skiten? *kram*


Jasså? Vad KÖR du med då, hä!hä! *Kram*


Jag kör med lite av varje. )

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons