Forum Depression & ångest


Hur ska jag orka fattar inte det..

Måndag igen..Kämpar varje dag.. Men hur länge då..Hur många dagar ska jag skjuta fram det här. O varför.. Jag fattar inte hur jag ska ORKA.. Det känns så meningslöst.. Jag försöker o försöker, men det är alltid nåt som drar ner en. Jag har juh ingen läkare ingen kurator ingen att prata med inga vänner på riktigt IRL, hur ska jag då kunna bota mej.. Jag orkar inte prata med mej själv längre.. Spela upp en fasad utåt längre till grannarna..Jag orkar bara ligga ner hela dagarna, ORKAR INTE kliva upp, orkar inte duscha, orkar inte göra nåt, går omkring i mina sjukhusbyxor varje dag, är uppe nån timme sen sover jag igen.. Ingen orkar leva så.. Varför får bara andra människor hjälp o inte jag? Jag fick ett bra svar från fråga experten, men sen orkar man inte skriva till, politiker, jag har ingen kraft kvar.. Jag är slut. Jag vill inte prata mer.. Jag vill ha hjälp.. Hjälp.. Jag vet inte vem jag ropar till.. Till myndigheter.. Till nån läkare.. Till nån politiker.. Se mej.. Hör mej.. Snälla.. Jag behöver eran hjälp.. Nån tidning.. Skriv om mej.. Det är inte länge kvar nu.. inte alls länge.. Ta inte bort det här.. Jag är ensam.. Jag vill ha hjälp.. Jag behöver hjälp.. Jag behöver snabbt hjälp.. Innan det är försent.. Snälla läkare hjälp mej.. Kan ni inte hjälpa mej.. Jag bor i örebro.. Men är inte skriven här.. Får inte gå här.. Hjälp.. Snälla.. Varje timme är en pina.. Varje minut är närmre.. Snälla hjälp mej..

men... det är rätt snyggt med sjukhusbyxxxor ju... ja, själv är sjölv lösenordet... det finns ingen annan än själv...


jag skulle gärna hjälpa dig men vet inte hur? Jag mår inte bra.Jag är också ensam.


Jag kan inte hjälpa dig mer än att stötta dig här. Det är svårt när man själv mår dåligt men jag försöker ge stöd så gott jag kan och efter bästa förmåga. kramar om


Om du vill ha hjälp med skrivelser å annat så vet du var jag finns. Kan även ringa till vården i Örebro om det behövs för hjälp skall du ha men jag måste ha ditt tillstånd att göra detta. Jättekram


önskar jag kunde hjälpa..det vet du väl!? ...*kramar om*


Vi verkar va samma nivå..ja bar aligger ja åxå..det är för henskt...ja hjälp ska du ha, absolut-ska du få åxå Kram


tack alla som har svarat mej på den här tråden, jag har mått o mår så dåligt så jag har inte riktigt orkat svara o tacka men tackar nu. tack kram! scooby.


Hoppas att någon läkare kan hjälpa dig. *kramar om*


kramar om dig, önskar jag kunde göra nått för att få dig att må bättre kram anna


Ge inte upp,när mörkret är som värst kommer gryningen. Sluta alldrig att be om hjälp,det håller dig flytande. Forstsätt at be om hjälp! Kram på dig!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons