Forum Depression & ångest


Hur sätta gräns med samvetet i känslan i behåll?

Mn pojkvänn är så låg just nu. Han överanalyserar konstant och är hyperkänslig. Igår stoppade jag honom inte när han snurrade runt i sin överkänslighet. Allt jag sa eller kunde ha sagt vändes till negativt. Även när jag bara lyssnade. Han sa han skulle åka hem till sig och ja sa okej. Det blev mer suck o stön o han tog lååång tid på sig att komma iväg. han ville att jag skulle stoppa honom sa han idag,eller släppa hem honom med massa gullegull. men jag var fan trött! klockan var runt 01.00 på natten!!! Jag orkar inte gå in i mer medberoende!!!!!!! Jag är själv sjukskrive pga stark ångest. Men FAAAAN vilket dåligt samete jag har i magen. Nu när jag skriver det här så har jag honom på msn. Sände just ett medelande med att jag har en önskan han kan ta illa upp utav. Det är min önskan att han söker upp en samtalsterapeft. kan man göra så?joo kan man.. han kommer bli så förbannad på sig själv. fan.. men jag gör det här för oss. ställer det ultimatumet. någon som har reflektioner på detta?

OJOJOJ, jag känner igen mig jättemycket i precis vartenda ord du skriver! Det är rent kusligt. Detsamma var jag med om i en tidigare relation - mitt ex hade väldiga probs med vissa saker och till slut, efter inrådan från mig, sökte han hjälp. Vet inte om han eg blev hjälpt men jag hoppas det för hans skull. Men jag tror du gjorde rätt som bett din pojkvän att överväga det. Precis som du mådde jag heller inte spec. bra under tiden jag var i relationen med exet, och nej det berodde inte på honom, men för vår del sprack hela bubblan till slut. Jag önskar dig verkligen lycka till, och din pojkvän med! Kom ihåg att inte ge mer av dig själv än du vill och klarar av, annars kvävs du och det måste din pojkvän oxå förstå. Du måste se över ditt eget mående i allra första hand. :-) Och det ska du INTE ha dåligt samvete för! Mvh Fröken D.


Jag skulle emigrera för att glömma


wow! Han hade inte minsta invändan. han lovade,för SIN skull att söka upp ngn under denna veckan. Nästa oros moment är att han drar ut på det eller att han inte får tid så snabbt. Men faktiskt,han har aldrig gjort ngt för att jag inte ska lita på hans ord. Tack för svaren tjejer! Kommer gå tillbaka till era länkar för att i det ni skrev, hämta styrka:)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons