Forum Depression & ångest


hur hanterar ni era känslor?

någon som har bra tips på hur man hanterar sina känslor,, jag blir galen på mina humörsvängningar,,, jag kan inte hantera mina känslor, jag har ingen som helst kontroll över dem, jag reagerar direkt, känslorna kommer innan förnuftet, boom, så e jag i det negativa,, jag har gått i terapi i 3 år!!!! o jag har inte kommit ngn vart alls,, hur fan ska man lära sig o bete sig på ett nytt sett??? hur gör ni???

Alltid kontrollerat mina värsta svängningar med ätstörningen.. Stenhård kontroll och framförallt så har det dövat ångesten(det gör att man svänger i humöret).. Du måste ju ha kommit någon vart eftersom du själv vet om hur du är och att du reagerar fel , för min del vart det jobbigare att se mig själv och förstå att det här har jag gjort och vad ska man säga..förlåt...funkar inte. Har man styrka så kan man "leda" bort dom negativa vändningarna och hitta kontrollen..att man lär sig känna att nu tänker jag fel det här är inte rationellt och det finns inte någon grund till att jag känner som jag gör. Så hur jag gör är kanske dåliga tipps..för jag är ju komplett galen emellanåt...)


nepp, inte kommit nån vart alls, har vetat om mina brister hela livet, men det går lixom inte o få bort beteendet, även att jag vet att jag agerar fel, det kommer lixom efteråt, att jag överreagerat,, när jag reagerar så försvinner förnuftet, jag e helt uppslukad av känslan,,


Har dagar då jag tycker att jag kommit shitlångt..men som sagt det är några dagar det..


Ja jag vet inte... men kanske man kan tänka att sist jag kände så här, var det ju inte så farligt ändå sen, efteråt... typ? Eller nåt... äh vet inte men ville så gärna ge dig ett bra svar... önskar sååå att jag kan hjälpa dig/oss... men vet inte... kanske kan återkomma om nån snilleblixt poppar upp i huvudet nån dag :-) Kram iallafall vännen!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons