Forum Depression och ångest


Hjälp mig bemöta..

Jag behöver hjälp med hur jag ska bemöta en kompis som nyss försökt ta livet av sig. Han misslyckades men fick bestående men. Jag vet inte vad jag ska säga eller göra.. är rädd för att det ska bli fel. Någon som har erfarenhet eller några goda ord att dela med sig av?

Var dig själv!! Det blir bara konstigt om du försöker vara på något annat sätt o då blir allt fel!! Men det sista du ska göra är ju att ta avstånd för det är ju nu som din kompis behöver allt stöd han kan få!! Hoppas det går bra!! Kram!!


Man behöver inte säga något en kram en klapp på axeln kan räcka.. Min vän tog sitt liv för snart 13 år sedan.. Hon försökte flera gånger, det är ett rop på hjälp, berätta att du finns där om din vän vill prata.. en som bestämt sig att ta sitt liv kan man inte stoppa men man kan få dem på andra rankar för de ser bara svart, en utväg att de inte ska leva... berätta vilka som skulle bli ledsna.. men det är svårt.. anklaga inte är viktigt.. hoppas det går bra.. Jag tycker du ska vara som vanligt men inte glömma vad som hänt prata är det ända som hjälper men första kontaken kan vara en kram en klapp osv.. Sköt om dig //kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons