Forum Depression och ångest


Hjälp

Jag orkar inte mer! jag har haft en svår tarmsjukdom de senaste 8 åren. Sjukdomen gjorde att jag inte kunde jobba eller knappt ha socialt umgänge. Jag åt mediciner som förstörde min kropp mm. Jag opererade mig för två år sedan och "vann" över sjukdomen för ca 6 månader sedan, jag fick stomi. ca 6 månader efter operationen så fick jag ett konsultuppdrag som jag efter flera steg och mycket kamp från min sida fick fast anställning för ca 6 månader sedan. Allt kunde sett hur ljust ut som helst för ca 6 månader sedan då jag även har en dotter på 3½ och ett hus köpt för ca 1 år sedan och ett förhållande med en kvinna sedan 9 år som jag är förlovad med. Jag har kämpat så mycket de senaste 4-5 åren för att komma hit. För 6 månader sedan träffade min fästmö en annan kille på sitt jobb som hon under mycket lögner och falska förespeglingar inledde en relation med. Efter mycket kamp från min sida så bröt hon upp med honom i mars... Den killen ringde även och hotade och förnedrade mig under denna tid *finns polisanmälan på det* Min fästmö har ni vänt alla mot mig i detta för att komma loss från mig och jag har släppt allt *huset, min familj* och blivit tvungen att se alla vända mig ryggen. Jag kämpar som ett djur just nu för att överleva, jag skriker ut min förtvivlan då min familj var det enda som var beständigt i mitt liv under sjukdomen men nu när min fästmö tänker ta upp kontakten med han som hon var otrogen med och som hotade mig så vet inte jag om jag orkar mer Vet att jag har en tablett med starka smärtstillande men funderar på att hänga mig. Jag ser verkligen inte något hopp... min dotter blir så osäker bara jag är i närheten och jag har mer eller mindre blivit tvingad till en lgh som ligger så långt från min dotter så... kommer han att bli hennes styvpappa och börja kalla honom för pappa, Vad ska jag göra????????????

Jag har kämpat så mycket de senaste 8 åren och jag orkar inte kämpa mer... Jag skriker ut min förtvivlan till alla för att försöka överleva men alla vänder mig ryggen!


Säg inte att det finns en dag imorgon eller någon sånt skit eller börja äta tabletter... tabletter har redan förstört min kropp tillräckligt!


vad ska man säga då om man inte får säga att det finns en morgondag. du måste försöka för din dotters skull för även om du inte får ha kontakt med henne nu så kommer hon vilja träffa dig då hon blir äldre det är jag säker på. hon ska inte behöva leva med vetskapen att hennes pappa lämnade denna värld. sök hjälp


Sök hjälp på psykklinik. Du behöver massa stöd.


Fick precis reda på att min fästmö och min dotter ska fira midsommar med mina föräldrar på min systers sommarställe. De frågade inte om jag ville följa med!


fan vad hemskt!! jag säger som dom andra, sök hjälp på psykiatrin, så du får massor avd stöd och prata om det här.


Det finns alltid en väg ut även om du inte ser det just nu. Jag har varit fast i missbruk, sjukdomar, depression men har börjat komma ut ur eländet. Det gör sig inte självt men det går. Ger du upp kommer du aldrig ut och graven är inget alternativ, bara en billig o snabb lösning utan fortsättning. Håll ut...


Hur? Var? När? Vem? Har aldrig varit kontakt med psykiatrin... varför skulle de bry sig om mig när de är så överbelastade?


Hej! Vad hemsk hela din situation låter alltså snälla om inte för din egn så för din dotters skull hitta någon att prata med en psykolog du känner är bra för dig jag lovar det är så bra att bara spy ut allt man känner för någon man egentligen inte känner, försök skapa en stabil vardag för dig BEHÅLL kontakten med din dotter skapa en fasad för henne när ni träffas var lycklig runt henne få henne att vara bekväm vid din sida får nån dig att må bra så är det din dotter . Även om andra tänker illa om dig pga av vad som har varit försök verkligen överbevisa för dig själv framför allt strunta i andra. Gör dig själv lycklig och för guds skull tappa inte kontakten med din dotter.


Du kanske behöver resa ifrån Sverige kanske nån du känner i utlandet!!!! Nånstans varmt och skönt där du kan släppa tankar ett tag. Hela dig själv först tänk på andra sen


Jag pratade med Nationella stödlinjen igår. De sa att jag borde prata med min chef på en gång... vet inte om jag orkar! Jag har kämpat mig till en bra ställning på jobbet som gör att jag kan göra precis det jag önskar, tänk om jag förlorar det. Jag vill inte förlora mer saker nu! vad tycker ni?


När jag pratade med Nationella hjälplinjen igår så sa hon, jag pratade med, hela tiden att det finns en morgondag och ljuset i tunnlen mm. Jag kan alla förnuftiga argument *jag är egentligen en väldigt rationell och förnuftig människa* Det är bara det att det saknas något i mig... Kraften! Jag orkar inte kämpa mer Jag börjar bli rädd för mig själv just nu. Jag börjar tänka väldigt destruktivt och får inte bort tankarna Jag läste något som igår som fick mina tårar att rinna mer än innan "Jag vill inte dö men det gör för ont att leva"... och smärtan förvinner inte!!!!!!


Just nu är du inne i väldig turbulens o saker är infekterade. Då är saker svåra se klart o objektivt. Med tid kommer saker klarna o inte kännas fullt så dramatiska. Förstår din djupa förtvivlan o det du varit med om är förfärligt! Nu ska du ta en sak i taget o andas djuuupt........ tänkt just ingenting. För som det är nu kan flera saker vara möjliga. Men att din dotter skulle börja se nya killen mer som pappa än dej, är lite väl långsökt. Men att du tänker så, visar, hur påverkad du blivit av det som hänt. Jag tycker du ska begrunda om du verkligen ska ta din tjej tillbaka...på vilket vis visar hon att hon ångrar sej..? Det är en stor grej hon gjort...


Hon ångrar sig inte alls. Hon ordleker med mig för att kunna hålla alla dörrar öppna (Förutom den till mig då förstås). Hon gör mig illa varje dag genom hennes elaka kommentarer och sitt sätt att vända alla mot mig. Hur jag än försöker vädja eller samtala så blir det bara värre och värre hela tiden. Mitt sätt att bearbeta är att samtala och hon driver med mig när de gäller det. Jag är en känslomänniska i stot utsträckning och hon kör med mina känslor hela tiden.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons