Forum Depression och ångest


hemskt

hos våran granne som bor snett över oss hängde sig mamman i familjen i gareget i söndags det var det minsta barnet som hittade henne. usch så hemskt stackars barn. jag visste inte att hon tydligen var så dålig i deppression hon har tydligen åkt in och ut på psyk en längre tid det är så sorligt när man väljer döden framför ett liv med sina barn.

Ja verkligen sorgligt. Men man får komma ihåg att det är en sjukdom. Och självmordet är tyvärr den yttersta utgången. Det kan vara en dödlig sjukdom och det är därför det är så viktigt att få rätt hjälp i så god tid som möjligt. Kram/A


Det är så fruktansvärt på alla sätt och vis, inte minst med tanke på hur mamman genom sitt val - naturligtvis helt utan uppsåt - antagligen skadat sitt barn för livet. Att behöva se sin mamma så. Det finns bara offer. Fy fan.


Tror inte man kan tänka så klart o ta hänsyn när man når så dåligt att man faktiskt tar sitt liv. Sorgligt att ett litet barn skulle hitta henne, men frågan är om skillnaden blivit så stor om barnet fått det återberättat? För egen del har jag upplevt något liknande, och jag är på sätt o vis lugn att jag VET vad som verkligen hänt, jag såg det ju med egna ögon. Behöver inte vara odelat negativt. Kanske. Men vad fan vet jag. /sofia


Usch så hemskt!!! Stackars liten. Tror det varierar lite hur barnet upplever sådana händelser. En del barn är förvånansvärt accepterande medans en del får men för livet. Det är ju så olika. Men jag själv skulle nog ha haft svårt att släppa den sista bilden om jag hittade min mor på det viset. Men som sagt det är ju som med det mesta.... så väldigt olika.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons