Forum Depression och ångest


Hejdå Erik

Jag såg att din användare här är borttagen... det kändes lite tomt när jag såg det, hann liksom inte med att säga hejdå. Så jag gör det så här, genom att skapa den här tråden för dig. Vet ju inte om du kommer att se den, men jag kan ju göra ett försök. Hejdå Erik, det var trevligt att få kontakt med dig. Du har gett mig många trevliga stunder, du är en fin kille :) "Din" musiktråd finns ju kvar hos oss här, den var ett fint initiativ :) Sköt om dig därute...

okallu. Nej, då inget farväl! Tack för nyskapad tråd, självklart ska vi ha mysig kontakt här. Dock har jag inte skapat någon musiktråd, kan det finnas någon mer "Erik", det är ju ett vanligt namn. Har varit inloggad på flera områden. Vi synes i cyberrymden!


Det var Erik som var hans alias och nu är användaren borttagen... men du heter väl Erik med då hihi... jaja jag menade aliaset Erik som är borttagen som användare, han som skapade musiktråden på området depression. Jag var kanske otydlig med det? Men men... hoppas alla Erik förstår vem jag menar nu då.


Vi får hoppas att "Erik" inte är långsint! Nej, då det var så fint skrivet så ingen kan reta sig på det! "C"

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons