Forum Depression & ångest


hEJ :)

Kikar in här och ser att det är som vanligt... En del upp och en del ner. Har fått några pm under min frånvaro här... Tack. Mrs Anxiety... nästa gång,, vem vet ) Med mig är allt bra. Min läkare ringer mig i morron så får vi se vad som händer med mirtazapinen. Sover gott på den och tar endast sömnisar vid undantag. Förut var det VARJE natt. Var ute och gick i går. I en timme och femtio minuter. Jag hade fel sorts skor på mig och idag ömmar mina stackars trampdynor. Men skönt var det. Som sagt, mirtazapinen har gett mig två kilo extra som inte vill försvinna trots att jag är bättre på att äta nyttigt. Har alltid ätit nyttigt men nu ännu mer :) Nyttigt alltså, inte mer mat. Jaja... Idag var jag på föreläsning om feng shui. Och vad hände... haha.. hem och röjde givetvis :) En säck skräp och drygt en säck med gamla ytterkläder och skor. Och så fick jag möblera om lite så chin får full kraft in i vår lägenhet. Jobbigt egentligen, för hallen är liten och möblerna många. Känns skönt! I morron är det jobb igen, precis som vanligt. Och så kommer tösen hem från pappan. Hon har varit borta mycket nu... en vecka på teneriffa och sen till pappa från torsdag till måndag. Men i morgon då e hon min! Nä, med andra ord.. i morgon är hon hemma, men är nog med sina kompisar. Ja, bara hon e hemma så :) Ha det nu så gott allihop. Jag har inte läst någons dagis förutom Cronas.. Crona, om du läser: MIss Ya!!! Ja saknar allihop här förresten Miss Ya all :) Kikar nog snart in i gen. KRAAAM!!!!

Åh, häftigt med föreläsningen :-) Du kom alltså iväg på nån privat trevlighet till slut :-) Bra jobbat! Mer sånt, för dej... bara för din egen skull :-) Nåt i ditt privatliv :-) Blir lite avis, jag vill ju också gå på sånt. Tänk hade vi bott närmare varann, så kunde vi gått tillsammans :-) Saknar dej... Kram!


Jag gick upp 15 kilo på Mirtazapinet. :( Så jag la av dom för någon vecka sedan, tar mer fluoxetin istället och imovane till natten. Sötsuget är borta å det känns skitskönt. *Kramisar*

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons