Forum Depression och ångest


Har jag rätt o byta till en annan läkare

då jag får känslan av att denna som jag har fått nu tror inte på mig.Inte en enda gång har hon sagt under våran samtal. Ok jag förstår eller nej det är inte lätt utan nähe det kan inte stämma eller nähe du kommer inte ihåg dvs när hon frågade mig ngt som jag inte kom riktigt ihåg. Men allt sånt har hon redan på pappret kännde mig helt värdeles efter våran träff. Och så frågar hon mig,vad tycker du om mig,då svarar jag att jag får känslan att hon inte tror på mig,det enda hon svarar var aha,ok. Blev inte bekväm alls med henne utan tvärtom.Vad kan man göra vad skulle ni gjort. Känns inget vidare kan ej sluta tänka på vårat möte.

Ja, det ska nog inte vara något problem att byta. Men hon kanske förstår dig precis och bara är extremt kass på att ge "kvitto" tillbaka på att det du säger har gått hem. Du kanske ska ge henne en chans till ändå och ta upp det med henne. Själv hade jag nog bytt faktiskt. Det där med att hitta någon som matchar en är det som är svårast men också det viktigaste tycker jag.


Känner igen mig, min läkare lyssnar inte på vad jag har att säga, utan bara kör på... Jag vill byta iallafall, tycker du borde göra det också.


Hur gör man när man byter läkare, måste man säga det till den man har?


Underlig:Jag vet inte hur man byter heller läkaren,men har bestämmt mig o ge henne en chans till. Sen får jag se hur jag gör och så är det inte säker att jag ska få samma läkare nästa gång.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons