Forum Depression och ångest


har jag deppression ?

jag har slutat äta ? jag har slutat sova ? jag orkar inget ? jag gråter hela tiden ? jag har skuldkänslor ? jag är orolig och rädd ? jag känner min ensam ? jag har slutat bry mig om något förutom min kille.

Det låter ganska likt mig måste jag säga. Men enligt läkare så har man en egentlig depression om du har känt så här under två veckor. Jag tror dock att det är bäst att du söker tid hos din vårdcentral så att de kan sätta den diagnosen på dig och så att du får hjälp. Tyvär så kunde jag inte själv fixa den hjälpen. Jag bokade tid hos vårdcentralen tre gånger och avbokade även tre gånger för jag kände mig helt dum egentligen och klarade inte att ta det i egna händer. Det slutade med att jag tog en överdos av tabletter och hamnade på sjukhuset och det var minst sagt kaotiskt. Det var därifrån jag fick hjälp för då sade de att man skulle vara där den tiden och om jag inte dök upp så skulle de inte släppa mig så lätt, plus att min kille skulle ha bokstavligen släpat dit mig om jag vägrade. Lite roligt att han uttryckte sig så :p men det visar ju bara hur mycket han bryr sig :) Om du vill prata så är det bara att maila för jag känner igen mig lite i dig.


Låter som du kan ha en depression ja sök läkarhjälp


Så länge det finns liv, så finns det hopp. Lyssna på "chockladtårtan"


Om du nyligen gjort slut m killen kan det röra sig om en kris, man känner på många sätt likadant. Men visst kan det oxå va depression. Mediciner kan hjälpa i båda fallen, men oxå terapi. Man blir genom terapi Starkare om liknande sits skulle uppstå igen. Det kostar ju en del cash men man kommer ganska långt på en serie samtal om 10 gånger. O det behöver inte kosta skjortan heller. Kolla med psykoterapicenter.se, de är leg psykologer o har bra priser. Jag har fått hjälp där

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons