Forum Depression och ångest


Grattis okallu

Ett stort GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG!!!!! Kram gulla vännen!!!

hurrra hurrraaaaaaa hurraaaaaaaaaaa KRAAAAAAAAAAAAM


GRATTIS gumman! Ha en fin dag mitt i allt uppackande men försök o ta det lite lugnt o tänk på kroppen. Kram


Ha en så jättebra födelsedag...... Hoppas det lugnat ner sig på jobbet.... vekligen en energitjuv.... Packa upp hinner du,..... Massa grattiskramar.......


Tackar så väldigt mycket :-) Ankan, KåWe, susyj och ior. Tack! Ja, upp-packandet kan jag ju inte låta bli idag hihihi... ja eller jag flyttade några saker till en annan del av rummet bara. Ha ha ha... och en kartong i vardagsrummet skulle ut i köket, en med kastruller o sånt. Ja, t o m på min födelsedag... så jag är -P Sonen undrade vad han ska ge mig, i brist på pengar. Tjänster står högt i kurs, sa jag -) Nåja, får väl se sen... Jag önskar er alla en fin dag idag! Kramelikramar!!!


hipp hipp hurrrrraaaa!!!! GRATTIS!! kram /TC


Grattis grattis :)


Massor med grattis önskar såklart jag också. Hann inte prata med dej på morgonen. Är på väg till terapeuten nu men jag hoppas vi kan ses något i kväll. Annars önskar jag dej en kanonfin födelsedag. Kramar i massor!


Stoooora grattiskramar till dig


Grattis! Puss å kram


Grattis! Du tar väl en paus i flyttstöket nu och firar hoppas jag. Jättekram /A


GRATTISKRAMAR FRÅN MIG OCH MINA "LOPPOR"


Många många krattiskramat på din dag! Jag hoppas du har det bra!!! KRAMAR!!!!!!!


Tack igen, TC, elevira, kedjan, drömmenisback, kicki, addhe, Mrs A o labolina. Va gulliga ni är :-) Nää addhe, inte pausas det från flyttbestyr idag inte, sonens present var ju att hjälpa till lite extra nu idag också :-) Fast visst firade vi lite, fikade med bakelse o hallongrotta efter jobbet. Sen god mat till kvällen. Blev lite sent men men... härligt trött o nöjd nu. :-) Många kramar till alla som gratulerat mig idag! Rart av er :-) Kramelikramar o tack än en gång till er alla!


grattis hoppas du haft n bra dag kram anna

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons