Forum Depression & ångest


Från Efexor till Fluoxetin...hjälp!

Tänkte höra vad ni har för erfarenheter om utsättning av Efexor? Jag tog 225 mg Efexor förut men fick istället byta till Fluoxetin 40 mg för 14 dagar sedan. Jag tog 40 mg Flou. + 75 mg Efexor i tio dagar (Ef på kvällen, Flu på morgonen) och nu äter jag enbart Fluoxetin. Jag har helt galen yrsel, känslosvanjningar som aldrig förr, avdomningar i ansiktet till och från, är mer känslig än förut m.m. Har någon fått sådana utsättningssymptom efter Efexor trots att ni börjat med ett nytt läkemedel istället? Jag trappade ju ut Effexor från 225, ner till 75 i 10 dagar. Men nu känns det värre än någonsin. :( Har någon några bra upplevelser av Fluo. över lag? Jag behandlas för ångest/panikångest/tvångssyndrom + (som läkaren uttryckte det) någon form av blandning mellan bipolär och Borderline. Alltså ingen ren depression! tacksam för svar.

Jag har ätit fluoxetin å var nöjd med den ett år,fick sedan tillbaka mina symptom så jag slutade med den,hjälper bra om man har svårt att äta,och du får inte topparna på ångesten.Jag blev en ny människa kunde gå ut bland folk å vara social.Lite att tänka på,hoppas det ordnar sig för dig.


Har ätit fluoxetin och blev hjälpt av den =)) Men det tog lite tid och insättningsbesvären var jäkligt jobbiga.. Hoppas det lättar snart. Kram


jag äter fluoxetin men dom hjälper mig lika mycke som on en fluga skulle kunna lyfta en bil

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons