Forum Depression & ångest


Fråga

Hur ofta går ni eller har gått till psykolog/arbetsterapeut om ni går till en sån dvs.

Jag har gått en gång i veckan i psykodynamisk terapi, i oktober blir det ett år och jag kommer att fortsätta. För 2.5 år sedan ca kom jag i kontakt med psykiatrin för första gången och hade då en regelbunden kontakt där ( 1 gång i veckan) tills terapin inleddes. Efter det har jag gått där 1 gång/ månad) För många många år sedan gick jag även i psykodynamisk kroppsterapi, då för 6 månader.


Jag har gått till en psykolog en gång i veckan i snart 2 år. Har haft missbruksproblem i alla år och trott på allt och alla. Nu har jag kommit in på skola, drogfri sen ett tag tillbaka. Det som behövdes var bättre självförtroende och att sluta se på mej som knarkare.


Varierat. De tkr olika psykologerna eller går med på olika. En fick ja bara gå en gång i veckan för o det va enda som gällde. En annan tyckte det va helt ok ja gick varannan vecka (men 1 ggr i veckan är det vanligaste för de anser det ger bäst effekt då) eftersom det kändes onödigt med oftare för mej. Men ja vet att vissa bara går typ var 3 dje månad-men då mer för kolla av att ingen förändring skett (handla om en kvinna i en artikel som hade manodeppsjukdom som hon medicinerade mot)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons