Forum Depression och ångest


Feng shui o må bra...?

Är det nån som tror på feng shui (stavas hur?) och/eller currykors? Jag har just fluttat o vardgsru,,et o köket känns helt ok, men jag sover skitdåligt i sovrummet. Kan förstås ha 813 orsaker eftersom jag är deppo, nyseoarera o nyinflyttad. Men ändå........... Jag har köpt typ allt nytt o valt allt själv och det är jättefint, men ändå känns det bättre i vardagsrummet. Tänkte möblera om. Enkelt. Men det skulle vara intressant med någon ev synpunkt från nån som har nån dimension i sitt liv som jag saknar. Testar gärna att möblera efter nån idé, eller "tar reda på" vad man kan tänka på. /sofia

Du kan prova att vända huvudändan på sängen mot ett annat håll. Du sover kanske i fel riktning. Norrut tycker jag känns bäst och går inte det så öst-västlig riktning. Feng-shui tycker jag är väldigt avancerat och jag har läst en del om det, nu är inte det där med i vilken riktning man sover feng-shui (vad jag vet) men feng-shui är väl att man ska ha en viss ordning på sina grejer, rensa i röran och så... det finns en del böcker om feng-shui du kan läsa om du är intresserad :-) Kram!


Jag håller med Okallu, provat att vända på sängen åt någon vinkel eller bara "byta"huvudändan. Jag hade ett liknande problem när jag flyttade in i min lägenhet. Helt plötsligt började jag sova jättedålig och då flyttade jag sängen tvärsöver rummet. Därefter sov jag perfekt! Inte nu kanske men det här vara några år sedan. Lycka till! Kramiz


Ooops, stavfel i mitt inlägg igen, ser jag. Men som sagt så hade jag bara en lampa just då, och jag hade ledsnat på att flytta runt den. Hmmm.. ja, vända. Ska fundera på det, spontant känns det konstigt, men ska testas! Byta vägg till den motsatta har jag tänkt på, så ser jag ut genom vardagsrumsfönstret från sängen. Trädkronor o himmel. Men de där currykorsen då, är det nån som vet nåt om dem? Kan såna som letar vatten med grenklyka känna såna? Har allafall hört att katter aldrig lägger sig på ställen currylinjer korsar varann, å om man provar med 10 olika katter så måste det ju liksom vara nåt som de kan känna men inte jag, om INGEN lägger sig där min sänga är.


jag har för mig att currykorsen är kännbara för dem som är duktiga med slagruta. har en vännina som kan leta efter saker med hjälp av två metallpinnar. hon känner av currylinjer. jag ahr själv testat hennes pinnar och sätt. och jag tyckte de uppförde sig extremt underligt och avfärdade alltihop. dagen efter berättade jag för henne och det visade sig att jag hade stått precis på en currylinje. inte konstigt att pinnarna var knäppa.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons