Forum Depression & ångest


Forumtråd: Feber vid depression?

Har nu gått in i den, för många, allt för välbekanta väggen. Är helt klart deprimerad och åker berg- och dalbana mellan att nästan vara som vanligt, till att sitta och gråta och till att vara helt utpumpad och inte orka röra ett finger. Det jag finner märkligt är dock att jag nu i två dagar har haft feber. Har frusit så att jag inte kunnat sova trots full mundering, flera täcken och hunden sovandes sked under täckena. Ögonen svider och huden gör ont så fort man snuddar vid den. Jag äter än så länge inga mediciner och jag är inte sjuk i övrigt (även om jag iofs precis fick min mens). Hur vanligt är detta? Jag känner mig mystisk som får feber trots att jag egentligen inte har någon fysisk sjukdom.

Jag vet inte hur länge du gått med dina symptom? Jag frågade min läkare om feber och depression och fick till svar att långvarig spänningsvärk i musklerna kan ge lätt feber. Får själv en tempraturhöjning efter att ha varit extra nervös eller orolig. Krya på dig! Kramar


Tror det är rätt vanligt med feberkänningar om man inte mår psykiskt bra...som lynx skriver så spänner man sej och slappnar inte av naturligt , man lyssnar helt enkelt inte på kroppen egna signaler. Du beskriver faktiskt lite symptom på uttorkning också och det är inte heller ovanligt om man är ledsen nere och gråter mycket och blir helt slut, då blir man känslig i ögonen och huden. Om det inte går över eller känner att det kommer igen tycker jag att du ska prata med din läkare om dom här symptomen..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons