Forum Depression och ångest


fan vad svårt!!

okej detta är väl löjligt inlägg och har inget med mående att göra, förutom att min hy är åt h-vete! jag har hört att alla hudvårdsprodukter innehåller mineralolja på Apoteket, vilket tydigen inte är bra för hyn eller miljön. Tänk om man inte har råd då att köpa dyr hudvård på Hälskosten t.ex. Life! eller nätet??? vad finns det för billigare alternativ? nivea är tydligen också skit och innehåller "skadliga ämnen" som jag läst. The Body shop finns inte här jag bor, bara kicks och life..men som sagt, tänk om man inte har råd med en vegetabiiskt hudkräm på life. har ni tjejer några tips? vad använder ni? verkar inte bra heller för hyn att hela tiden smörja in, tvätta, rengöra osv. Men tydligen är schampo/balsam i vanliga butiker också skadliga STOR SUCK"!! vad fan ska man använda och tvätta sig med då???? eller går allt till överdrivt? det jag har läst?

Är nog klokt att ta allt med en nypa salt. Försäljningsintresse ligger nog bakom vilken produkt man än väljer. Man behöver inte tvätta och skrubba sig varje dag. Tror huden mår bra att få vila.


Jag har använt alla möjliga varianter på dagcremer osv. Har haft fet hud, torr hud och finnig hud. ALLT! Men sen lade jag hellre mer pengar på bra produkter och nu använder jag bara Cliniques produkter. Ansiktstvål, ansiktsvatten, anti blemmish solution osv. De kostar ju en hel del, men de är väldigt dryga faktiskt och jag har fått bukt med mina finnar och nu håller min hy utanatt bli varken fet eller torr. Rekommenderar att lägga lite mer pengar på bra produkter. JAg handlar på Mitti. Men man kan även beställa Cliniqus produkter på nätet. Sen vill jag bara säga att jag vet att det finns många som är jättenöjda med billigare varianter som Nivea osv, men dessa människor har oftast inga större bekymmer med finnar eller liknande.


Glömde skriva att smink kan sabotera huden. Jag kan endast sminka ögonen för annars får jag finnar direkt. Men jag har fått lära mig att rengörning är jätteviktig varje dag. Morgon och kväll! Och fast att man kan tycka att man rengjorde huden på kvällen och sen bara sovit så är det viktigt att rengöra igen på morgonen. Enligt proffs.


Jag använder sedan ett par år tebax trestegsprodukterna från Cliniques. Väldigt dyra men är dryga och riktigt bra. Jag kan inte leva utan mitt tresteg för huden, jag använder även deras mascara och och lipplump som jag tycker är bra


det är deras trestegsprodukter jag använder också. superbra!!! Och deras mascara e fantastisk!!!


så är det det som är bra för dig kanske är inte bra för någon annan.Lita på dig själv tycker du att ngt är bra:ANVÄND.Annars har jag tips men...reklam...........Kramis


Har du en finnig hy så hjälper det inte att tvätta sig, skrubba och smörja in sig med hudkrämer dagligen. Finnar har med kroppshormoner och bakterier, och igen täppta porer. Man ska ej sminka sig eller smörja sig med hudkrämer som innehåller fett. Har du problem med finnar så finns det hjälp att få hos läkaren som kan skriva ut krämer/salvor om gör att porerna inte täpps igen eller antibiotika om du har svåra problem.


okej, tack för era svar =) jag har inte driekt finnar, utan mer lite gå, ingen lyster och "knottror". Men det kan nog bero å alla smör´jningar, krämer, smink osv. Ska nog låta huden vila ett tag. kram


någon som har mer tips? är rätt fattig just nu så inte alltför dyra produkter


ja fan vad bekvämt att kunna göra det´, ska prova.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons