Forum Depression och ångest


Ex pojk/flickvänner..

Problemet med att bli av med ett ex som man fortfarande tycker om men vet inte är bra för en...? någon som känner igen sig? Jag och min föredetta pojkvän gjorde slut för ... ungefär ett år sen inte för att jag inte hade känslor för honom. Jag tyckte om honom jätte mycket och det vet jag han också gjorde och fortfarande gör "du är det bästa i mitt liv" som han säger, men har inte tagit riktigt slut än.. Var och pratade med en tjej på ungdomsmottagingen för två veckor sen och hon sa att det inte är helt slut förän man slutar ha sexuellt umgänge.. så har jag aldrig sett på saken, men har insett att det är nog sant, sex är också känslor, så då bestämde jag mig för att nu måste jag , en gång för alla sluta prata med honom, bryta helt och bestämma mig ! att hålla mig vid det! Saknar honom varje dag , varje dag på skolan kollar jag mig omkring och ser om jag ser honom, varje morgon hoppas jag att jag ska möta honom i korridoren, varje dag hoppas jag att han ska se mig, visa han att jag klarar mig så bra utan honom att jag är stark.. men det är jag inte.. Jag har lyckats hålla mig borta från honom utan att prata med honom endast "hej" på skolan tills idag.. han kom fram till mig och pratade med mig, och jag gick inte därifrån??? , varför? varför gick jag inte bara på en gång .. han får mig bara må dåligt.. visste att han inte hade nått bra att säga, att det bara skulle bli jobbigt efteråt om jag inte gick nu är jag så himla besviken på mig själv.. jag som just börjat känna att jag har börjat gå framåt sakna men säkert , men så snabbt som på 10 minuter är jag tillbaka där jag började..

Ja är tvärtom har för lätt göra slut. Ja du får vara bestämd. Försök umgås med vänner o sysselsätt dej. Han blir ju bara förvirrad av dina dubbla budskap. Lycka till!


känner lite igen mej, man e blind o dum i kärlek. Lär dej av dina misstag, O varför tog de slut? Försök att tänk negativa saker om honom så kanske d eblir bättre. Var han verkligen bra för dej? vad han inte de så skit i han. Ja vet att de e svårt dock ja har problem med mitt ex fortfarande

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons