Forum Depression och ångest


Ensam och övergiven...???

Känner mig så...ensam..och övergiven! Har dom senaste 5-6 åren pendlat mllm "okej" perioder och dårliga! Slutade hos psykolog (samtalsterapi) för ett år sedan. Känner att jag är på väg in en riktig dårlig svacka. Jag VILL inte! Har trott jag har hatt nog vänner, bra vänner...men upptäckt att dom har "försvunnit"...eller att dom inte vill eller mäst av allt, KAN förstå dänna kännsla...detta tillstånd! Jag anses vara en kul och pigg tjej...så när jag forsöker säga att jag inte mår så bra...får jag ett förskräckt: "Oj då, va tråkigt..." Sen är dom onåbara...Jag har min närmaste familj i Norge...det är långt dit...På väg ner...vill inte, men vet inte vad eller hur jag ska stoppamig själv!!!

Det är viktigt att du tar kontakt med läkare, gör det direkt på måndag, annars kanske du drar ut på det. Om du känner att du inte klarar dig till på måndag åk till akuten nu! Det är super viktigt när man känner så för det är så lätt med impulshandlingar..:/ Kram!


Jo, jag vet... Det tar imot att sitta där på psyk.akuten..IGEN! Dra allt EN GÅNG TILL...få tre piller i ett kuvert så man skall sova...sen ska man endå ringa psykiatrien på måndag...vänta på tur...dra allt igen... Fast, som sagt, jag vet...att jag borde...


Ja jag vet, suck! Den svenska sjukvården...Hoppas du mår bättre idag.Kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons