Forum Depression & ångest


Forumtråd: en svart månad..

Nu är de fyra månader sen jag slutade ta mina citalopram jag har ätit dem varje dag i fem år, men kände mig stark efter nyår så jag å min terapeut beslutade att jag skulle sikta in mig på att vara utan allt har funkat jätte bra fram till en månad sen har som sprungit in i en vägg allt e tungt , har sömn probem jag orkar inte le eller skratta längre å tidigare har jag varit en riktig energi källa "sprudlat som en champangne flaska" vet inte längre vem jag är?? har jag åkt ner i en vår depp lr var de citalopramen som gjorde mig så sorgeslös förr?? funderar på gå tillbaka till medicinering men de skulle kännas som en förlust vill ju klara av att leva mitt liv utan dem..men just nu känns inte livet hoppfullt!

jag hamnade i samma sits, mådde bättre var utan medicinen i ett år ca, men nu är jag på tablett 12 igen orkade inte utan. Hoppas att du kan hitta ljuset igen med eller utan tabletter. Kram


Kan tycka att om man mår bra på medicine så finns det ingen större anledning att inte ta den. Klart man behöver testa utan men har man en serotoninbrist så finns den väl där alltid?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons