Forum Depression & ångest


dumpad och olycklig

Jag behöver hjälp att komma ur mitt tillstånd. Att bli en lycklig människa igen utan min kille. Vänner och aktiviteter är bara korta lättnader för stunden. Sen är ju allt som det är i alla fall. Att vara i en parrelation med en man jag älskar och som älskar mig är för mig det som är viktigast av allt. När jag har det får jag kraft och lust till allt annat. Då finns ingetr som inte går att lösa. Utan det saknar jag intresse, kraft och lust. tvingar mig att göra saker för att slippa tänka på det som gör ont, men det hjälper ju bara för stunden. Någon som varit i samma sits och kommit vidare till slut?

Du kan inte låta dig vara så hårt och omedvetet styrd alternativt psykologiskt bunden till ett förhållande som är över utan måste se livet från den ljusa sidan i alla fall!! Det innebär med eller motgång, i ur och skur, i solsken eller regn-var glad för att du är den du är och att du är frisk!! (?) Släpp det gamla och gå vidare!!Förälskad och älskad blir du på nytt-jag lovar-det beror lite på dig själv också! Nu har du intresse, kraft och lust! till vad då? Jo-till att gå vidare och börja ett nytt liv! Jag önskar dig lycka till.


Hej Jag gick och vandrar fortfarande på den väg du vandrar. Någon genväg finns nog inte som är hållbar. Blev lämnad för 18 månader sedan (med barn). Det du känner är sorg. Du måste tillåta dig att sörja förlusten för dig. För mig hjälpte samtal med kurator som kunde förklara detta för mig på ett bra sätt och inte tröttnade på att lyssna. Ibörjan behövde jag älta och älta svära och förbanna sedan ville jag inte veta av eller prata om exet. eftersom jag tvingas till regelbunden kontakt med denna person kanske resten av mitt liv har inte gjort det lättare. Jag försökte arbeta och aktivera bort känslorna och just nu jobbar jag med att komma ur en utbrändhet eftersom jag inte var tillräckligt stark att lägga om livet efter den ändrade situationen. Var inte rädd för att känna som du gör för det går över och var inte heller rädd att prata med t.ex. en kurator, har du inte gjort det tidigare så kan man förvånas över hur duktiga de är på att hjälpa. Kram och lycka till


Jag är likadan o varit i samma o är just nu samma sits. Jobbigt som f-n är sånt! Kram


De säger att det tar ett år innan man kommer över en relation. Det bästa är att skaffa nya relationer. Trösta sig på någon annan och ta sig vidare. Alla behöver kärlek.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons