Forum Depression och ångest


dubbel checka vad du valt

vet ni om att även om ni väljer visa enbart för medlemmar i detta område, så hoppar det in rill alla, jag har dubbelkollat alla mina som jag markerar som visa enmart för medlemmar, men när jag öppnar redigerings sidan, så e det visa till alla, alltså måste man göra det två gånger, sjukt ju, vad e vitsen? ska man behöva ha koll på att det stämmer, det man valt, mina gör det inte, så nuförtiden gör jag det dubbla gånger, jävligt irriterande,, frågan e u var jag ska lägga in det här inlägget,, hmm. jag väljer allmänt, så får vi se om den hoppar upp i listan, ghanska viktig fråga tkr jag, sen även det att man kan inte skiva i foumen man inte e medlem i, men man kan skriva till pesoner som e med i anda omåden, än vad man e själv, borde det inte vara tvärtom? att man ska kunna diskutera på forumet med alla, o inte tvärtom? jag eväl uteo cyklar som vanligt,, vad tkr ni??? om nu ng hajjar vad jag menar,, kram /TC

Märkte faktiskt detsamma igår när jag skrivit en dagis och valt visa bara för melemmar. Fick en kommentar från en som bara var medlem i övervikt. Mysktiskt.


ok, jag e inte ensam om det då, för nu hände samma sak IGEN, släppte min db, för en halvminut sen, o jag hade valt enbart för medlemmar, men så går man in o kollar, visst fan e min db inne på alla iaf,, fattar inte, det betyder ju att fler som verkligen tror dem e skyddade mpt dem utifrån, e inte det ändå, fast man valt att enbart visa för medlemmar,, för min del gör det inte så mkt, om ngn db slinker ut till alla, men det finns ju faktiskt dem som INTE VILL ha sina dagisar ute i etern, blir faktiskt lack nu,,,,


När ni stöter på saker som det här, är det bäst att felanmäla det genom Kontakta oss-sidan så att vi snabbt kan lösa det. Vi fixar detta under förmiddagen, så ska det naturligtvis inte fungera.


tack, för nu hände samma sak igen, när jag skrev min db: från inget till allt,, gick tillbaka till redigerings alternativet o det stod igen att det visades för alla,, jag tom loggade ut, o kollade som icke inloggad o jag hade hamnat på sidan, visa för alla.


känner mig tjatig nu, men nu gick jag igenom mina två första sidor, o trots att jag har valt visa enbart för medlemmar en extra gång, så har dem bytts ut till visa för alla, hoppas dem nu håller sig till bara visa för medlemmar,,, ska kolla det senare iaf, vore ju illa för dem som verkligen inte vill visa sig utåt,, TC


Jag tror att funktionen visa medlemmar är generell och visar för alla medlemmar i alla områden. Jag har märkt att förvalet när man ska redigera är visa alla, så när man redigerar är det viktigt att ändra till visa medlemmar så man inte missar det om man föredrar det. Det är ju lite konstigt... förvalet borde ju vara det man valt tidigare innan man väljer att redigera... hm... Nåja har lagt märke till detta tidigare. Men visst, visa medlemmar borde ju vara de på ens eget område... sant.

Annons
Annons
Annons