Forum Depression och ångest


dödslängtan

jag orkar inte länger... jag ber om hjälp men får ingen

Hej, låter mer än jobbigt. Har du provat att ringa någon? Detta är också ett alternativ. Vet inte om dom är proffisionella men det är kanske värt ett försök?


http://web4health.info/sv/proj-ask-the-expert-form.htm där kommer adressen, den försvann tydligen.


Vad vill du ha hjälp och stöd med?


Jag har sovit totalt 16 dagar av 30 innan det så sov jag ca var tredje natt sedan i maj.... Jag har varit sjukskriven idag i snart 11 år pga PTDS samt har ätstörningar, har varit utsatt etc... Jag har väntat i 10 år på att få KBT behandling, nu har jag sedan 1½ en sjuksköterska som jag kan ringa till i väntan på att de får en psykolog till den enheten jag tillhör. Det där i väntan på verkar vara psykiatrins mantra. Jag har så mycket oarbetat i bagaget så jag håller på att explodera sedan så har vi sömnen på det. Jag ligger i två vårdnadstvister och har ett barn på 1år som tar all min "vakna" tid. Jag e trött och på dåligt humör, dålig ekonomi och ångest över hela skiten och livet. Jag orkar inte! Kanske låter som att jag bara klagar och att det ända jag behöver är att stå på mig... jag har gjort det nu i så många år men ingen lyssnar!!


Usch så jobbigt med en massa saker i bagaget som behöver bearbetas och de ber dig vänta :( Suck... vården kan verkligen vara skit ibland för många, lider med dig... Sen vårdnadstvister på det :( Har du nåt socialt stöd kring det, vänner, familj eller nån du kan prata med om det? Jag anar ändå nån inneboende styrka hos dig... i det du skriver... när du nämner ditt barn på 1år... låter enormt starkt att klara det med tanke på dina omständigheter! Får du nån avlastning med din 1åring? Så du får lite egentid för din egen skull? Du verkar verkligen behöva det... nån som kan ta barnet för några timmar, kanske över natten då och då? Tyvärr är det väl så när man visar en inneboende styrka så är det såna som är starka som får vänta sist i kön inom vården. Tala med din sjuksköterska om att nu är måttet rågat, du vill ha hjälp NU!!! Stå på dig om det...


Hej du är inte ensam ,jag mår jättedåligt och har höga självmordstankar och jag får ingen hjälp från psykakuten ,jag skulle vilja bli inlagd på psyk igen ,men psyk anser mig inte tillräckligt dålig :( jag ligger och tänker på nätterna hur jag ska ta livet av mig .

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons