Forum Depression och ångest


Dikt Ensamhetens mörker

Ensamhetens mörker Ensamhet förtär kroppens livsgnista. Att vara ensam är inget någon vill vara. Men livet har många stigar och någon måste gå på dem. Visa får det bättre medans andra lever under sämre förhållanden. Även om man har det bra, tak över huvudet och mat på bordet. Så betyder det inte att allt är frid och fröjd. Att vara ensam är både jobbigt och kallt. Men samtidigt ibland väldigt skönt. Fast ändå blir det för jobbigt i längden. Att dag ut och in komma hem till ett tomt hus. Att inte ha någon att dela sin glädje eller inre tankar med. Man kan gå i staden omgiven med massa människor men ändå känna en så tom känsla inombords och hjärtat så tungt. Då ingen läger märke till en då det utanpå ser ut att inte vara något problem. Döden skrämmer mig men när allt kommer omkring så hade det kanske inte varit så dumt ändå.

Vemodig dikt om ensamhet... såg på din sida att du bor med hund. Hund är verkligen ett sällskap :D Jag lever själv som singel och ser fördelarna med det :-P Vänner är också ett surrogat till ett förhållande, friare också... hihihi... vänner umgås man med när man känner för det, en karl dras man med 24timmar om dygnet hehe.. nä skämt åsido, säkert härligt med en bra relation för dem som har det :D Läste din blogg på området stress... usch, hoppas det ordnar sig för dig! Lycka till!


Tack för dinna muntra ord. Du verkar vara en glad och finurlig persson men glimten i ögat. jag önskar dig allt gott mvh mone

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons