Forum Depression och ångest


deprission?

Hej! Allt börja för ungefär 1 år sedan, jag började känna mej mer och mer nedstämd. Jag slutade va med mina kompisar och va uppe på nätterna för det känns skönare när ingen är pratar med mej även min familj sen nu hoppade jag av gymnasiet för jag kunde inte palla med för jag sov bort hela dagarna, hade ca 88% frånvaro. Känner mej glad och pigg ibland men mest irriterad. Försöker vända på dygnet men på morgonen är det som hela min kropp skriker NEJ, känner ingen lycka längre och vet inte hur länge till jag orkar att hålla på så här. Håller mej inomhus och försöker undvika omvärlden... Vet inte vad jag ska göra?

Hej EiZo. Jag tror att du har hamnat i en nedåtgående spiral...jag känner ungefär som du och jag vet inte vad jag ska göra åt det....antar att du känner likadant?


Ja jag tror de men vad ska jag göra åt det?


Du ska inte behöva känna så här, du bör gå till din husläkare på hälsocentralen eller vad det heter där du bor. Det finns bra hjälp att få och vi är många som känner så här eller har känt och blivit hjälpta.


säjer nog som sjukfisken du behöver gå til lnågon vc eller psykiatri för att få hjälp med dina problem om du väntar för länge är risken stor att det tar lång tid innnan du själv kommer ur det finns mycket bra antidepp mediciner som kan vända en depression på några veckor jag har blvit hjälpt av det o många andra jag känner både på nd o privat lycka till


Okej ska gå till vårdcentralen eller liknande. Sedan de börja har jag fått konstiga ryckningar i armarna, kan de ha nått med det här att göra eller är jag helt ute o cyklar?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons