Forum Depression & ångest


Depremerad

Jag har mått dåligt och känt mig tom och som om ingen bryr sig om mig... även att jag vet att alla mina vänner bryr sig och att de älskar mig. Men när jag tänker eller säger till mig själv att de verkligen bryr sig mår jag såå dåligt och får ångest. Någon som vet vad jag kan göra eller varför jag känner så???

Vad skönt att du har vänner som bryr sig om dig :-) Men tråkigt att det känns som det gör... gå till en läkare o sök hjälp med måendet... Hoppas du kan få hjälp inom vården, så du får må bättre igen!


Ja, kanske de bryr sej men inte på det sätt som skulle passa dej? Man kan ha vänner men kvaliten på kontakterna kan skifta...Men man får påminna sej själv om att bara för det inte känns helt bra för en själv är det inte samma som att de är dåliga vänner, de umgås bara utifrån sin "nivå". Endel kommer aldrig förstå, men ofta är det för de haft det rätt bra själva. Ibland spelar det ingen roll egentligen hur många och/eller bra vänner man har, man känner en ensamhet ändå. Sådant bottnar ofta i en barndom som aldrig riktigt fyllt alla ens behov av kärlek o bekräftelse. Ibland har man också en medfödd sårbarhet som gör att man har större behov än andra av just det. Barndomens känslor bär man ofta med sej även som vuxen, om man inte fått sina behov tillgodosedda ordentligt. Dessa kan du bearbeta i terapi. Men tro inte att de för det alltid försvinner. Endel bär tyvärr med sej det hela livet, men oftast blir det bra mycket bättre. Och man får svaret på sin känsla av ensamhet fast man inte är själv. Det kan kännas bra. Kram


Det kan ju vara så att du får dåligt samvete..känner så ibland själv..man vill ju vara tacksam för sina vänner.. Säger som okallu, sök läkare..det finns hjälp att få..antingen medicin eller så hjälper det att prata med någon..en sak är iaf säker..du skall inte behöva gå runt och må dåligt...kramar..


Gå in på hemsidan till summit lighthouse så kan du lära dig att använd a den violetta flamman, en färg.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons