Forum Depression och ångest


Deppig...

Så nere och låg som jag är nu har jag aldrig varit med om. Jag är en tjej som vart deprimerad för ca 2 årsen. Hamnade i panikångest som bröt ut av en rad anledningar. Fann mig själv med hjälp av en psykolog och uteslöt allt som hade med medicin att göra. Men nu under våren så har allt kommit tillbaka. jag kan inte sova, jag äter knappt...och blir så dålig att jag spyr....hade jag inte haft mitt barn så tror jag inte att jag hade suttit här idag. Trotts jobb, sambo, familj och egentligen allt så kan jag inte sätta fingret på vad det är som är fel??? Hur länge ska man orka??? Finns det någon mer....eller är jag ensam???

Vad skönt att du kände att du fick hjälp av psykologen. Ibland händer det saker i livet som får en att tappa fotfästet, om så bara för en stund eller kanske nåt jobbigare som drar ut på tiden... Livet är ju inte alltid lätt även om man har "ordnade förhållanden" i form av familj, umgänge och boende... det kan kännas övermäktigt ändå. Kanske du kan kontakta den där psykologen igen? Ibland kan man behöva en "uppföljning" när man sviktar... hoppas du kan få mer ork på nåt sätt. Försök hitta positiv kraft och energi, kanske ta vilopauser från allt omkring emellanåt...? Lycka till!


skönt att du haft psykologhjälp men dte är nog så många gånger att dte kan räcka med att dte händre nånting tråkigt elelr jobbigt i ens liv som gör att man halkar ner igen har man en gång haft en deppression är det lätt att den kan komma tillbaka som du skriver så har du familj o vänner o dte är bra att man har ett socialt nätverk men ibland kan det bli för mycket om man har läggning till depp tycker nog oxå att du ska kontakta psykologen igen o höra om du inte kan få börja igen lycka till kramar

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons