Forum Depression och ångest


DAGENS FRÅGA 2

Har du någon tvångstanke? MIn är att jag måste rengöra fötterna varje kväll och smörja in dem.

Låste jag dörren? jag kan gå upp ur sängen fyra gånger för tat kolla. trort s att jag vet att jag låst..


Nej! *Kramisar*


Ett par stycken. Låste jag dörren efter mig? Stängde jag av spisen? Sen måste jag alltid dubbel- och trippelkolla adresser på brev innan jag skickar dem.


Allt ska stå på sin plats och om något försvinner vänder jag upp och ner på huset. Kan inte svälja tabletter heller.Är rädd att dom ska fastna i halsen.


Ja då,jag måste skölja glaset 2gånger innan jag kan dricka ur det.Kan inte ha ojämna nr på tv eller sterion.Är jag ute å går så måste jag gå i rutorna på gatan som tir är har vi inte många här.Åker jag bil så måste jag räkna lysktstolparna efter vägen har blivit bättre men kan inte sluta helt.Har säkert fler men som inte uppdagas än. Vilka knäppheter.Kramar


haha jag måste oxå alltid skölja ur glaset 2 ggr innan ,trodde inte nån mer gjorde det =)) Kram


jag måste även ha städat rent i kök och badrum på kvällen så jag kan vakna och se att det är rent på morgonen.


och en sak till. Jag kan inte gå förbi en spegel utan att lyfta på tröjan och se mig från sidan och se till att magen inte putar utåt...


Allt måste göras i en viss ordning på morgonen annars är dagen förstörd. Klockan ringer kl:05.10 Börjar med att slå på tv:en när ja vaknar sen går in på toa å gör dom behoven. I viss ordning förståss dä åxå. Sen lägger ja fram kläder ja ska ha sen hoppar ja i sängen igen å vilar till kl: 06.25 sen sträcker ja på mej till 06.30. På med kläderna å ut genom dörren. Låser dörren å sen kommer ja halvvägs ner för trappan å ibland även ut till bilen, då jag börjar fundra på om jag låste dörren. Så tillbaka å känna på dörren. Sen åka till jobbet. Kommer dit 06.45 å är ensam. Där sitter jag å slumrar i bilen till ibland 06.55 för då kommer chefen så ja kommer in.


Exakt samma sak varje morron.


När jag handlar så tar jag aldrig den förpackningen som står längst fram utan ska alltid plocka en längre bak. Samma sak när jag någon gång köper kvällstidning. Tar aldrig den längst fram.


Nej inte vad jag vet i alla fall. Att jagoftast förutsätter att allt ska gå åt helvete kanske??


Måste alltid tvätta mig 3 ggr, tvätta håret 3 ggr, annars känner mig inte ren. När jag är på allmäna platser försöker jag att inte ta i saker med händerna, har alltid våtsrvetter eller alcogel med mig. Värsta jag vet är folk som kletar dit sina tuggummin under bord. Får panikkänslor om jag ser ngt sånt. Har svårt att gå på bio, Känns för smutsigt. När jag åker buss, har jag alltid med mig nånting att sitta på.


Jag dubbelkollar alltid att jag låst ytterdörren

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons