Forum Depression och ångest


Då var det dax igen....

Har mått dåligt i snart 3 år. Det har pendlat både upp och ner. Har ätit Cipralex 30mg dom senaste 2 åren. Slutade självmant utan läkarens vetskap i dec-07. Har sedan dess mått relativt "bra". Nu den senaste månaden har det gått "käpprätt åt helvete", mår så himla dåligt. Totalt blankt i huvudet, och en klump som sitter i magen som inte vill försvinna. Önskar att någon kunde tänka åt mig, får sån ångest för nästan allt jag gör som inblandar andra människor. Började med Cipralexen igen för 2 dagar sen, men 20mg/dag enl. recept som jag hade liggandes på Apoteket. Hoppas det blir lite bättre nu.

usch det låter inte alls bra :( hoppas att du blir bättre snart. kram


hej det är bättre att äta medicin än att må så dåligt som du verkar göra. Min sambo mår jättedåligt om han är utan han tror att när han mår bra så ska han sluta men det end som händer är att han mår skit. så ät och försök bearbeta medans du mår bra.


Har gått på behandling under snart ett år för depression och det hjälper. Äter aurorix 2x300mg och lyrica, till natten stilnoct. Depressionen har sakta ebbat ut men jag kan aldrig sluta med medicinen utan får ta den livet ut. Är ok för den har inga biverkningar så det är bara att knapra på....Sluta inte med medicinen för du bara åker jojo och får aldrig chansen att återhämta dig. Det enda som händer är att du sliter ut dig i onödan.


har exakt samma problem som du skriver, nästan som jag skulle skrivit de sen. Har själv mått dåligt under ca 3 årstid och slutade ta efexor 150mg i höstas för jag tyckte inte att dom hjälpte tillräckligt för alla biverkningar man får. Och har sedan dess mått mycket bättre. Men i måndags utan förvarning började jag känna mig konstig och fick sedan hjärtklappning. Och nu är ångesten tillbaka med full kraft. Känns som jag inte vågar gå ner på affären och handla ens.... Så jag får väll börja äta efexor igen då och bli som en zoombi igen..... Fungerar din medicin bra mot ångest då? MVH woa


har oxå varit så djupt nere har återkommande depreesioner o utan antidepp funkar det inte har sertralin o det funkar på mej plus stämningsstabiliseande o litium du kommer att må bättre igen men det tar sin tid /kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons