Forum Depression och ångest


Cymbalta dos

Hej,vart tvungen att sänka dosen på cymbaltan till 30mg igen,mådde så jävla dåligt på 60mg.Tappade lusten till allt,ville bara sova,nu stannar jag på denna dosen.Har börjat promenera till jobbet,och hem,tar ca 30 min att gå.Tänkte att det kanske kan funera mot ångesten att promenera och röra på sig.Vad tror ni?Arbetstränar nu 20 timmar i veckan,är ledig på måndagar.Det är tufft och jobbigt ibland,men det går.

Hej, jag klarade inte alls att ta cymbalta, har nu bytt till citalopram, det verkar funka bra på min ångest. Jag har börjat träna på gym ett par ggr i v. + powerwalk två ggr/v, tycker det är lättare att tackla min svåra ångest nu, det är också bevisat att motion är bra mot ångest, det bildas nya celler i hjärnan då, förklarade min läkare för mig. Lycka till!


Hej hej! Jag mådde väldigt dåligt av cymbalta i början men efter en månad blev det bättre. Fast för min del var det mer illamående och värmesvallningar. Motion är absolut jättebra!!! Fortsätt med det!! Det har en kliniskt förbättrings-effekt mot ångest och depression. Sen varierar det självklart från person till person. Tycker du är jätteduktig som kämpar på! :D:D Jättekramar!!


Motion och att röra på sig ute gör väldigt mycket, mer än vad man tror. Jag äter cymbalta jag med men 60mg, det funkar bra, däremot är det viktigt att INTE MISSA dagens dos för då får jag influensa liknande besvär och mår pissdåligt!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons