Forum Depression och ångest


cymbalta

Hej ja nu är det 1 vecka sen jag höjde cymbaltan till 60mg,vart illamående första 3 dagarna och ökad ångest.Nu mår jag rätt så ok är bara så himla trött hela tiden tycker jag.Men det kanske blir så när man höjer medicinen?I morgon ska jag till jobbet har varit hemma sen jag höjde,hoppas att det går bra,är fortfarande ångestladdad i kroppen,jobbigt..

Äter just nu 120 mg av Cymbalta. Har provat olika styrkor. Jag får ont i huvudet och lite ångest när jag höjer men det brukar gå över efter ett tag. ca 2 veckor. Någon gång har jag också blivit yr. Faktiskt en riktigt bra medicin tycker jag. Har provat 3-4 varianter av SSRI. Men när jag nu äter 120 mg verkar huvudvärken aldrig gå över. Ska be att få sänka.


Äntligen en som oxå äter 120mg. Har ingen huvudvärk,men börjar bli sänkti gen så jag vet inte om det funkar riktig.


hej! jag äter också cymbalta 60 mg.... mådde jättedåligt när jag höjde den för 3 år sen....men nu mår jag bättre....eller jag har inga biverkningar i alla fall.. lycka till!!


när jag började med min cymbalta, så var jag skit trött, var tvungen o sova ca 2-3 timmar mitt på dan, för o palla med em o kvällen, jag startade direkt på 60 mg, det var under ca 2 månader som jag var extremt trött, nu har jag höjt upp först till 90, o sen till maxdosen 120mg, o när jag höjde kände jag inte av ngn trötthet,, kram /TC


ja fan jag har oxå höjt min till 60 och mår fan så illa vet inte om jag lägger av med dom mörker

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons