Forum Depression och ångest


Cymbalta

Har börjat med Cymbalta idag. Tog tabletten 6:30. Känner mig väldigt trött. Har ni någon erfarenhet av Cymbalta? Är det en bra medecin vid depression? Har ätit Citalopram tidigare men fick väldigt lite effekt. Ville egentligen inte byta medecin men hade hemska panilattacker, började må dåligt för i prencip ingenting, inget vqr roligt, ångest mm med Ciralopram så bestämmde mig ändå att börja idag, dock väldigt skeptisk. Är det vanligt at man blir trött i början? Hur länge brukar det hålla i sig? Om någon äter/ätit Cymbalta, kunnde ni kän a och uppleva kännslor samtidigt? Vad tycker ni om medecinen?

Jag har behandlats med Cymbalta i 5 månader. När jag började var jag extremt deprimerad, men allt eftersom tiden gick fick jag mer ork. Vet inget om trötthet, det är ju ett symtom på just depression också. Däremot gick jag upp mycket i vikt, svettades extremmycket och fick akne. För ca. 4 veckor sedan slutade jag med Cymbalta och det var då jag förstod hur den verkade på mig. De första 2 veckorna mådde jag jättebra, kände mig kreativ och kunde känna "riktiga känslor". Efter ytterligare någon vecka utan Cymbalta kom depressionen tillbaka igen, värdelöshetskänslor, ångest etc. Sammanfattningsvis: Cymbalta har hjälpt mig när mitt liv var som jobbigast, men det skulle kännas svårt att ta den resten av mitt liv, just för att jag kände mig slätstruken. Lycka till och hoppas att Cymbalta fungerar bra för dig och att du slipper biverkningar!


Tack så mycket! Läste att det är vanligare att gå ner än upp i vikt Men hur som helst så tack!


Cymbalta - http://24tabs.org/buy-cymbalta-se.html Jag har mottagit beställningen och den kom i tid och pillerna fungerar jättebra.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons