Forum Depression & ångest


Forumtråd: Kloka ord

Förtal skadar alla inblandade - framför allt den som förtalar. (från boken "en härlig bok" av Mia Törnblom)

Så sant som det va skrivet.. Kramis Villervalla


Vad är detta bråk? Detta är ingen sida man ska jävlas med varandra eller? Om man inte tycker om någon låt denna människa vara,så är det lugnt detta påverkar...


Ok det är bra,vill inte lägga mig i bara säga att det är onödigt att tjaffsa inget ont.Peace


Jag har blockerat dig för att du skrev ett oerhört kränkande pm till mig, där du själv uppmanade mig att jag får blockera dig om jag inte vill ha fler pm från dig. Så jag gjorde det. Mina inlägg på forumet speglar hur jag mår just nu... Så är det med det! Så ursäkta mig för att jag inte mår så bra just nu... du kanske kan lista ut varför jag mår dåligt? Strö inte mer salt i såren nu är du snäll. Jag har bara bett dig lämna mig ifred, jag går inte närmare in på varför jag gjorde det. Jag vill inte hänga ut dig på forumet mer än du själv redan gjorde här.


Det här citatet var faktiskt inte riktat mot dig...


Fattar inget av vad som hänt,men tycker det är tråkigt att en tidigare vänskap ska upphöra plötsligt. Jag vet ju inte vad som hänt,men jag frågar om det verkligen är så gräsligt att det inte går att prata om. Jag är allergisk mot all form av ouredda saker...men det kanske är utrett?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons