Forum Depression & ångest


citalepram

någon som äter det? hur var dina biverkningar? är så orolig för alla biverkningar och att jag ska må sämre i början för det sa min läkare att jag kanske skulle göra..

Hej ! Jag började äta Citalopram för 4 år sedan och jag måste säga att första veckan var ganska jobbig. Jag blev yr, var orolig och kände mig allmänt konstig. Men precis som läkaren sa försvann biverkningar efter en vecka och sen dess har jag mått bra. Min dos i början var 20 mg och var uppe i 30 mg ganska länge, men nu är jag nere i 20 mg igen. Jag tror att (obs! bara MIN uppfattning ) om man börjar med lägre dos under första veckan och går upp försiktigt med dosen så blir inte biverkningarna så jobbiga. Härda ut det kommer att gå bra och du mår mycket bättre sen i fortsättningen. Ha det så bra!


Jag har haft Citalopram hjälpte mig ingenting det var som att ta alvedon typ,inga biverkningar som helst. Har som mest haft 60mg nu äter jag en annan. Lycka till!


har ahft citalopram en kort tid maxdos 60mg men dom hjälpte inte mej så har bytt till en annan sort men hade inte en enda biverkan lycka till kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons