Forum Depression och ångest


Cipralex

skulle vara tacksam för era erfarenheter av cipralex, positiva resp negativa effekter. jag har bipolärt syndrom och tar även lamictal som stämmningsstabiliserande men är inne i en deppressionsfas med ångest nu. Min nuvarande läkare vill byta ut Citalopram mot cipralex .

jag tog Cipralex. dock bara en månad.. det visade sig att jag inte tålde medicinen kan man säga.. om jag hade gått tillbaka till skolläkaren så hade hon förmodligen sagt att jag skulle bita ihop för biverkningar uppstår för ganska många innan de får en positiv ifekt.. Jag fick nästan alla biverkningarna och det va definitift inge roligt, låg sjuk och utslagen i 5 dagar och när mamma skulle köra in mig på akuten för att jag va utorkad och hade inprecip inte ätit eller druckit på 5 dagar (kunde inte och det lilla man fick i sig åkte raka vägen ut igen) så såg mamma medicin asken så hon läste på den å då antog vi att det va medicinen så nästa dag tog jag ingen och jag måde genast mycket bättre.. Alla biverkningarna står inte med på paketet men jag fick någonting med 27 st. Men det var jag det.. du kanske tål den, min pappa värkar klara sig bra på den.. Tycker du ska testa och om du blir riktigt dårlig så är det bara att sluta.


Den hjälpte inte ett dugg på mej Bytte därför tillbaka till Citalopram (Cipramil) som hjälper mej betydligt. Så kan tyvärr ej komma med ngt Mvh

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons